League Of Legends









Azi m-am gandit sa va scriu despre un joc care m-a ajutat sa scap din febra WoW-ului.
Este vorba despre League Of Legends .
Ce este League of Legends?
Un joc multiplayer pe echipe, gratuit, gen DotA (Defence of the Ancients).
Iti poti alege personajul din 54 de campioni cu abilitati unice.(deocamdata 54;Cei de la Riot se ocupa mereu sa introduca un nou erou in joc; astfel releasuri de eroi sunt lunar prezente)
Echipeaza-ti personajul cu peste 200 de iteme diferite.
Jocul este updatat instantaneu cu noi eroi, harti si iteme.Cei de la Riot tin jocul viu si in priza astfel o sa va prezint parerile unor beta testeri:


“Gameplay-ul este mai bun ca la jocul DotA“ - Hubert Thieblot, CEO of Curse.com
“Usor de inceput si jucat, incredibil de distractiv“ – WorthPlaying
“Fun as hell“ – Giant Bomb
“Scoate jocul DotA din anonimat!“ – Andrew Beegle, Editor-in-Chief of Zam.com


Parerea mea este ca jocul este foarte distractiv si te tine in priza. Si poate va va ajuta si pe voi sa iesiti din criza WoW-ului. Recomand jocul jucat cu prietenii la un pahar de Skype sau Team Speak ori Ventrilo.

Va las sa va delectati cu trailer-ul:


Back in business

Dupa... o lunga perioada in care am absentat .. mai exact 3 saptamani sau 26 de zile nenorocite in care am dormit si stat pe la altii pe acasa mi-a venit si placa mea de baza.. care se stricase.Dupa ce am consultat pe baietii de la DC(depozitu' de calculatoare) am aflat ca placa mea de baza fusese plecata in Taiwan la reparatie. Din lipsa de cunostinte si de materiale astia de la departamentu de repair & fix de la DC au trimis-o la Asus acasa in Taiwan.Acolo unde melcii aia au reparato si mi-au trimiso back.Totul e bine atunci cand se termina cu bine . Placa e safe la mine in carcasa pe jumatate ruginita. Si uite asa reintram in business si tot asa aflu ca placa mea de baza a calatorit mai mult ca mine. Taiwan ffs:)).