League Of Legends - Garen Gameplay

GAREN
Garen - The might of Demancia asa cum este denumit este un erou hibrid care poate fi jucat atat ca damage dealer dar si ca tank.Datorita abilitatilor sale este foarte rezistent in fight-uri.
Iar pasiva lui il ajuta sa reziste in lane foarte mult timp.Judgement-ul (bladestorm-ul ) este foarte bun in team fight-uri iar Decisive strike-ul (silence-ul ) are rol de intrerupere a ultimatelor adversarilor (gen karthus,nunu,katarina) sau de a opri ceilalti playeri sa ulilizeze o abilitate + un speed boost de maxim 35%.Abilitatea Courage este ultilizata des in lupta avand rolul de a reduce damage-ul luat cu 35% acesta avand si o pasiva care ii ofera un maxin de 35 armor/resistance la level 18.
In final ajungem la abilitatea denumita Demancian Justice - care are rolul de a executa adversarul(e ca un execute la warrior-ul din wow) care executa adversarul pentru 525 damage + 1x 3.5 din viata lipsa a adversarului;deci daca este data pe la 1/3 din viata adversarului e perfect:) acum depinde si de hp-ul adversarului. .Gratie abilitatilor lui Garen acesta poate fi un tank extraordinar si greu de omorat dar si un damage dealer,supravietuitor in lane si un escaper dinamic(totul este sa ii folositi abilitatile cum trebuie si cand trebuie).

Doresti sa te alaturi Ligii Legendelor?
Click Aici


League Of Legends - Warwick Gameplay

Warwick
Dupa cum il stiti sau nu pe Warwick (bloodhunterul nostru din LoL) e un foarte bun farmer in jungle.Cu un build bun atat in rune cat si in talente poate sa faca solo golemul de la level 1.Warwick de asemenea este un excelent damage dealer.Un disabler de exemplu : poate intrerupe ultimate channeled tip Katarina,Karthus,Nunu .

Are o extraordinara pasiva care ii regenereaza viata la hit si mai toate abilitatile lui sunt pe baza de haste si lifesteal.

Poate face solo Nashor la level 18.
Si Blood Scent ii ofera un avantaj de a vedea (mirosi)playerii sub 50% hp pe harta la o anumita distanta fata de el.

Lifesteal-ul il face un supravietuitor in teamfights dar desigur nu este nemuritor.
Am atasat un video cu gameplay cu nenea Warwick.
Sper ca va va placea.
Enjoy!



Doriti sa va alaturati Ligii Legendelor?
Click Aici