Blog nou

Salut la toata lumea.
Cei care ma stiati ca scarfacetl.. de azi incolo numai sunt scarfacetl.
Am achizitionat un domeniu si hosting..
Mai nou ma intitulez crissm.
Noul blog il puteti accesa la www.crissm.eu



Spam...

Vechea vs Noua

Avem vechitura !


Image and video hosting by TinyPic

Si cea noua !


Image and video hosting by TinyPic

Carcasa Raidmax Altas Review

Image and video hosting by TinyPic
De azi sunt fericitul posesor al acestei carcase si anume Raidmax Altas.
De ce??
Carcasa mea veche deja era...cum sa spun.. veche.. invechita..ruginita.. mai pe scurt terminata.
Vechea mea carcasa a suportat multe...cum ar fi.. scrum de tigare.. suc.. si lupte seculare cu piciorul si punmiii mei...eh.. mai mult cu piciorul. Rugina pare ca aparuse din pricina sucului si a scrumului de tigare.. ce domnea pe ea. Eu doream sa o mai tin.. dar.. devenise rea.. caci de fiecare data cand o atingeam cu piciorul sau cu mana , ea ma ciupea.. mai pe scurt facea scurt.. si nu scurt cum fac astea pe centura.. ci scurt circuit.Ajunsese sa comploteze impotriva mea si sa faca scurt si pe componente.. astfel placa de baza nu se alimenta.. asa ca a trebuit sa o inlocuiesc.
De ajuns cu vorbaria despre trecut... sa vorbim de prezent..si viitor.
RAIDMAX ALTAS
Raidmax o firma.. de care unii ati auzit... sau nu.. mie imi placeau pentru design-ul pe care le au carcasele produse de ei.
Gura targului vorbeste si parerile sunt impartite.. dar stii cum e vorba aia.. iti dai seama de lucru cand il ai in fata..si nu din auzite.Sa trecem la review.
RAIDMAX ALTAS
Image and video hosting by TinyPic
RAIDMAX ALTAS Black, Side Window, 120mm Blue-Led Fan Front, 120mm Fan Rear, Bottom-Load PSU design
Sursa : Nu vine cu sursa.. eventual cumparati una
Ventilatoare incluse : 2 bucati de 120 mm
Deschidere laterala : Da
Culoare : Negru
Format : ATX / Micro ATX - ajustabil.. datorita suruburilor cu care vine.
Tip carcasa : ATX
Numar locase externe pentru unitati optice : 4 x 5.25"
Numar locase interne pentru HDD : 4x 3.5"
Numar sloturi extensii : 7
Dispunere sursa : Bottom / la baza carcasei
Dimensiuni (mm) : 185 x 480 x 495
RAIDMAX ALTAS

Image and video hosting by TinyPic
Azi dimineata a ajuns produsul la mine..prin nea' curier de la EMAG.
Review:
Carcasa de la Raidmax :
PRO +
Image and video hosting by TinyPic
Carcasa are un design solid.. "tabla" este de buna calitate. Pe carcasa se gaseste un pannel cu conexiuni rapide.. pentru 2x USB + 2x jack..- 1 pentru boxe/casti..si 1 pentru microfon. Carcasa ofera diferite functii ca locase pentru introducerea furtunelor de la o instalatie de racire pe apa.. in caz de sunteti pasionati de overclocking masiv si doriti o astfel de racire. Pannel-ul lateral din stanga este acoperit cu o plasa metalica pentru o racire mai buna.. si un airflow mai bun.. de asemenea la capitolul racire carcasa vine cu 2x ventilatoare 120mm.. unul in fata HDD-urilor - care sufla aer peste HDD-uri si placa video, southbridge si unul deasupra spate care scoate aerul din zona procesorului.. northbridge-ului. Astfell aveti un flux de aer..foarte bun.Carcasa mai vine optional cu un al 3-lea ventilator.. de 120mm lateral.. care sufla aer peste placa de baza. Dar puteti sa cumparati unul si rezolvati problema in caz de carcasa nu vine cu el inclus asa cum a fost in cazul meu.
Carcasa prezinta bay-uri de prindere pentru HDD si unitati optice.. dar deasemenea puteti sa le inlaturati si sa securizati componentele cu suruburile care vin cu carcasa. Potentialul de WM(wire management) este bunicel.. daca ai putina rabdare. Prezinta picioruse.. din plastic cauciucate pentru absorbtia vibratiilor.. iar pentru montarea ventilatorului lateral pe plasa sunt niste orificii cauciucate.. in care puteti monta acel ventilator.
CON -
Image and video hosting by TinyPic
Într-adevăr, carcasa e spaţioasă, bine "dotată" (are două ventilatoare de 120 mm, filtru de praf detaşabil în zona de evacuare a aerului cald produs de sursă şi restul celor enumerate la "Pro"), cele două ventilatoare nu sunt nici pe departe silenţioase şi nici nu se pot alimenta direct din placa de bază, ci prin PATA, direct din sursă... să nu mai vorbim de faptul că sistemul "toolless" e putin deficitar (sau semi-toolless, dacă vreţi). Există patru elemente de fixare pentru bay-urile de 5,25" şi patru pentru cele de 3,5" (pe scurt, cele de pe partea "invizibilă" a carcasei lipsesc - adica partea dreapta a carcasei daca o priviti din fata). Iaca poznă... eu am trei HDD-uri de 3,5" (adică mi-ar fi trebuit şase bucăţi de fixare pentru bay-urile de 3,5", pentru că, dacă foloseşti un singur element de fixare, HDD-ul "joacă".Totul se poate rezolva prin scoaterea acelor bay-uri de fixare.. si folosirea metodei traditionale cu surub.. dar le las asa. Arata mult mai marfa.Dar n-o sa joc fotbal cu unitatea? sau da:)) Glumeam .... cu unitatea asta n-o sa joc. :D
Recomand carcasa celor care nu sunt in "bani".. si care doresc o alternativa.. si nu doresc sa dea 300-400 ron pe o carcasa cu "nume" ca, CoolerMasters.. si alte balarii la care numai numele costa 200 ron.
Pentru informatii si poze mai in detaliu.. vizitati RAIDMAX.COM
PENTRU A ACHIZITIONA CARCASA CLICK E-MAG.


Promotia Pall Mall

Mai sunt incă 6 zile până când promoţia Pall Mall se incheie.. mai exact pe 17.07.2011. Premiul cel mare este un Golf GTi..sper să câştig :)) ca orice om care a participat. Nu ştiu cât au fumat alţii dar vă arăt cam cât am fumat eu.
Incă odată doamne ajută si fie ca Random.org să ţină cu mine!
Uitaţi aici cam cât am fumat..dacă nu câştig..mă las de fumat.
Image and video hosting by TinyPic


Când n-ai ce face.. n-ai ce face!

Aseară...chiar nu aveam ce face şi am zis să ii dau cu Photoshop.Din câteva layere..adormite mi-a ieşit asta.
Ei.. daţi cu părerea.. pe scurt trollaţi!

Enjoy!
In curând Criss.M..
Enjoy tha wallpaper!


Image and video hosting by TinyPic


Laptop recomandare pentru user jorj1991

Pentru tine recomandarea mea este
Laptop I
Motivele ti le-am enumerat mai sus.. nu stiu daca este alegerea ta .. stiu ca nu are Ati dar sigur va rula mult mai bine decat cel pe care il vroiai sa il achizitionezi. Deficitul este ca nu are 17" dar sigur te va multumi la jocuri si multimedia fara probleme. + ca are un design mai frumos.. este mai usor.. cu vre-un kilogram si ceva + back de aluminiu si placa audio mult mai performanta facand parte din clasa N a celor de la Asus.
Ca sa nu crezi ca este o vrajala sau nush ce o sa iti enumerez iar motivele..
Deci avem Nvidia GT 540M Versus HD 5730 ATI in care Nvidia castiga cu 15-20% performanta fata de Ati.
Dupa avem:
Intel Core i5 versus Intel core i3 in care intel core i5 castiga verus i3 cu 10-18% performanta..
Dupa cum am spus laptopul cu i5 are 2 sloturi ram.. 1 ocupat cu 4gb ram.. = 1 slot liber pentru o eventual upgrade in timp ce i3 are amandoua sloturile ram ocupate cu 2x2 gb ram. in caz de vrei sa pui 8gb trebuie sa cumperi 2 module de 4gb
fregventa ram la i5 e 1333mhz in timp ce i3 are 1066 mhz
Deficit la i5?
Hdd e mai mic decat la i3..
Ecranul este de 15.6" wide.. iar i3 are 17"
Insa la sunet i5 are o placa audio foarte buna.. ceea ce te scuteste de achizitionarea altei placi..audio.. in caz de esti audiofil inrait.
Totul ramane la latitudinea ta..
Iei Laptop I recomandat de mine.. sau Laptop II adica laptopul tau.. totul este la latitunea ta.;)
Eu ti-am recomandat ceva mai bun.. mai mobil decat al tau si cu o configuratie mai buna.. si o placa audio mai buna.. in rest.. diferenta de performanta intre ele trebuie sa fie in jur de 15-20%.. mai mult nu o sa fie.. dar :) tu decizi:)
Salut
ScarfaceTL out^ ^
Daca cumperi unul dintre ele te rog sa cumperi de pe linkurile de pe blogul meu ca multumire.
:) Doar asa imi poti multumi.. cu trafic:)
Ai aici o demonstratie la Nvidia 540M Crysis2

De asemenea ai un video al seriei Asus N cam cum arata .. un preview:)