Grand Theft Auto The Ballad Of Gay Tony

Wellcome to aprilie! luna pacalelilor,desi titlul noului GTA pare a fi o gluma, nu este!
Grand Theft Auto The Ballad Of Gay Tony vine la pachet cu Grand Theft Auto The Lost and The Damned totul sub numele de Grand Theft Auto: Episodes From Liberty City .

Dar sa trecem la subiect ;sa nu pierdem timpul.

Actiunea se concentreaza asupra personajului Luis López, asistentul lui Gay Tony, Tony este antreprenorul Liberty City's Premier vestitul club de noapte.Lumea e putin cam data peste cap.La fel si actiunea care este exact ca si cea din Vice City (full of glam and shit).

Cerinte de sistem:

Minime:
OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
Processor: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz, AMD Athlon X2 64 2.4Ghz
Memory: 1.5GB,
16GB Free Hard Drive Space
Video Card: 256MB NVIDIA 7900 / 256MB ATI X1900

Recomandate:
OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
Processor: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz, AMD Phenom X3 2.1Ghz
Memory: 2 GB (Windows XP) 2.5 GB (Windows Vista)
18 GB Free Hard Drive Space
Video Card: 512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 3870

Parerea mea:
In primul rand, GTA IV este si ramane un joc cu masini (si furtul acestora). Ca si pana acum, producatorii nu au licenta pentru marcile reale, de aceea masinile au nume fictive, desi sunt usor de recunoscut.De exemplu exista un RollsRoyce Phantom ingame dar cu un nume aiurea la buleala plus alte masini .GTA inseamna Grand Theft Auto (Marele furt auto ) si probabil ca lumea il joaca doar ca sa "fure" o masina, sa omoare un car de oameni si ca sa omoare politia etc, asa cum multi probabil ca o fac. Lumea este mai colorata decat in San adreas sau GTA IV (cu rusul nostru); personajul poate face mai multe chestii tip: danseaza la club ,prostii , intra pe net isi da intalniri.Chestii gen te duci la o sala de net intri pe matrimoniale . Grafica e buna dar la fel este PROST OPTIMIZAT.

De exemplu daca eu fac configuratia la 1440x900 60hz cu toate pe high si ma incadrez in memoria video si ghici ce? imi merge deplorabil de prost. Daca ii dau optimize el imi pune texturile la very high si restu la high + niste setari si totul merge ca uns .
Astept un patch ca sa optimizeze jocul asta ca numai batai de cap mi-a dat.
PS:
O sa atasez un video cu gameplay si niste screen shot-uri ultimele o sa vina mai repede dar video mai greu .

1 comentarii:

JunKynG oSt spunea...

merge pe windows 7 ?

Trimiteți un comentariu