Blood Patch Pentru League Of Legends

Strawberry Juice

Dupa cum ati observat sau nu sunt niste diferente intre serverele de US si serverele de EU.EU fata de US are ceva in minus.Sange,gore mai exact.Germanii nostri normal ca au avut ceva de zis contra sangelui si au zis:"Nuuu copilasii nostri nu trebuie sa vada sange sau efecte ce ispira violenta sau sunete care inspira violenta"..."Nuuu ca mai tarziu se apuca de omorat in real life".Ei bine eu acum vin in ajutor si va zic: "Am solutia!"(pentru sange,sunete,efecte care au fost scoase de germanii speriati de Hitler si "Mein fuhrer")Chestia asta e suparatoare pentru ca efectele sunt chiar cool si sangele + ca dau alta fata jocului si parca arata mai BadAss!.Chestii ca urletul lui Warwick(sunet) cand i se activeaza bloodscent-ul sunt folositoare.Mai ales daca nu esti atent asupra caracterului sau chestii d'astea.
Deci daca vreti sa beneficiati de adevarata fata a League Of Legends , downloadati de AICI patch-ul.:)
ATENTIE!!!

O singura chestie trebuie sa aveti grija.Sa pastrati executabilul undeva bine pus ca veti avea nevoie de el la update.Jocul nu se va updata la urmatorul released update daca are aplicat BloodPatch(sau strawberry juice cum se mai gaseste pe net).Va va da o eroare.
Ca sa updatati jocul intrati iar in executabilul BloodPatch si dati remove strawberry juice , Updatati jocul si aplicati iar patch-ul (prin butonul add strawberry juice pentru a beneficia iar de sange si efecte:)

Add Strawberry Juice


Remove Strawberry Juice

3 comentarii:

Anonim spunea...

sal da nu mai merge asta:(

Militaru Cristian spunea...

Sorry asta era mai demult cand sangele era cenzurat in Europa. Parca acum e sange? nu?

Militaru Cristian spunea...

Aviz pentru nea Grigore.. care a postat mai devreme referall.. aici NU se posteaza referali. Postez doar eu.E blogu meu tata.. daca te mai prin cu referali.. ban si rep ca spammer.

Trimiteți un comentariu