League Of Legends - Udyr Gameplay

Udyr
Udyr - The Animal Spirit - un erou controversat pentru faptul ca ar fi inutil sau chiar foarte slab. Acest erou este raportul perfect de skill/gameplay.Daca nu stii ce faci feed-ezi sau daca stii ce faci pwn-ezi.E ciudat ca erou pentru ca nu are o ultimata aparte,Udyr fiind singurul erou fara ultimata.Este deasemenea un erou care nu are nevoie de iteme pentru a face kill-uri sau damage.Totul depinde de stilul de joc si de experienta de joc.Eu zic ca este dificil sa joci cu Udyr tocmai din aceasta cauza nu prea este prezent in jocuri si partide de L0L.
Skill-urile lui Udyr sunt defapt niste stance-uri (exact ca la warrior-ul din World Of Warcraft sau Druid.Uneori mi-l imaginez ca un Druid din WoW).
Pasiva lui Udyr este Monkey's Agility care face urmatorul lucru: De fiecare data cand Udyr schimba stance-ul primeste 3%dodge si 10% increased atack speed pentru 5 secunde ; acest efect se poate stacka de 3 ori,astfel puteti obtine 9%dodge si 30% increased atack speed pentru 5 secunde.Tiger stance(Skill-ul de pe Q)care odata activat aplica 3 lovituri rapide pe target din care prima aplica un DoT(damage over time) care dureaza 2 secunde fiind un maxim de 3x atack damage-ul lui Udyr ca si damage overtime+ mareste atack speed-ul lui Udyr cu un maxim de 70%.Turtle Stance(skill-ul de pe W), la activare pune un scut protector pe Udyr care absoarbe un maxim de 220 damage + 0.5/1ap adica la 1 ability power primesti 0.5 damage absorbit.Deasemenea Udyr in timpul Turtle Stance nu poate da crit pe hit dar isi poate regenera mana si hp.Un maxim de 20% din damage dat se returneaza ca Viata(Hp) si un maxim de 15% din damage-ul dat se returneaza ca mana.Bear Stance(skill-ul de pe E).Odata activat Udyr primeste un Boost de movement speed de maxim 27% pentru maxim 4 sec.Iar la primul hit aplicat pe inamic acesta este imobilizat timp de 1 secunda(stun).Acest efect nu se poate repeta pe acelasi inamic decat dupa 6 secunde de la prima aplicare.Phoenix stance(skill-ul de pe R).Udyr trimite valuri pulsatile de damage in jurul lui timp de 5 secunde iar ability power-ul lui Udyr ii creste cu maxim 48 ap.Pulsatiile dau maxim 55 damage+ 0.5/1ap adica primesti 0.5 damage pe pulsatie la 1 ability power.Iar la al 4-lea atack(melee) in Phoenix Stance Udyr loveste adversarul pentru maxim 200 damage+0.25/1ap magic damage.
Udyr este un tanc puternic si rezistent.Skill-urile si stance dance-ul il fac sa reziste mult intr-un teamfight si in general cand este atacat sau ataca.Poate fi jucat ca si AP damager sau AD damager.Dar mai greu si rar intalnesti.
*Ce e BUN la Udyr?
-Udyr este foarte bun supravietuitor in lane si in fight-uri datorita abilitatilor si stance dance-ului.
-Buff-urile pe care le primeste de la abilitati il fac pregatit pentru orice situatie.
-Este un farmer bun si un pusher.
-Poate ajuta echipa enorm de mult prin stun-uri aplicate inamicilor.Este liber sa dea stun oricui si oricand.Poti intrerupe ultimate sau salva coechipieri aflati in pericol cand sunt urmariti.
-Poti face kill-uri chiar si cu turnu inamic in spate . Totul depinde de stance dance.
-Poti focusa si omora un inamic in cateva secunde cu ajutorul stance dance-ului si a damage-uli enorm pe care il fac abilitatile.
-E distractiv de jucat:) mai ales animatiile de la stance-uri.
-Poate sta in lane la infinit datorita turtle stance-ului .Depinde si de adversar cat de bine te streseaza sau daca sunt adversari care dau damage de la distanta cu skill-uri de harass gen katarina/olaf/shaco/mundo.
-Are un dans aparte ^ ^.
*Ce il sparge pe Udyr?
-1.Chuck Norris
-2.Stun-urile si imobilizarile,silence-urile,blindurile, in general CC-urile (crowd control).
-3.Tiger stance-ul care e cel mai neutilizat skill aproape inutil.E bun de spart turnurile cand esti grabit:)si sa furi un kill cu dot-ul.
-4.Este cam degeaba la lvl mic, nici damage, nici tanc doar un stun de 1 secunda.Deci Udyr e un erou de Mid/Late game.
Udyr este un campion bine balansat dar totusi i-ar mai trebui un buff ceva. Sunt multi eroi greu de batut cu el , gen Garen sau altii.

Unii vad in Udyr un jungler desii eu zic ca e inutil . Nu zic ca nu e bun Jungler dar sa imi stric un summoner spell pentru jungla mai bine lasa,ca stau foarte bine si in lane.Are skill-uri foarte bune de jungler .Dar eu nu prea practic.
E un chaser foarte bun . Poate urmari si prinde orice inamic.Nimic nu scapa de furia lui Udyr!!!
Un teamfighter bun si un disabler extraordinar(odata aflat in campul de lupta poti lua la rand cu stun-urile echipa adversa).Foarte rezistent si balansat Udyr este un tanc foarte bun avand multiple roluri in jocul de echipa.Stance dance-ul face totul asa ca dansati cum trebuie daca vreti sa castigati. :)) Have fun cu PedoBear sau cu PapaBear(asa cum ii spunem noi pe Skype).
Sper ca explicatiile mele si sfaturile v-au fost de folos.Succes



Vreti sa va alaturati Ligii Legendelor?
Click AICI

8 comentarii:

Anonim spunea...

e bn sa vad ca cineva il pune si in alta postura decat cea de jugnler dar am o intrebare^^ daca am lvl al summoner lvl 10 pot juca cu udyr? ca toate guide sunt facute pt summoner lvl 30

Militaru Cristian spunea...

Nu e nici o problema..poti fi si lvl 1. nu conteaza.. guide-urile sunt facute pentru lvl 30.. dar poti sa-l joci ca si mine pana faci 30 si sa ai acces la rune.. si full tallent tree. Deci da! Poti juca fara probleme si la lvl 10 cu el.

Anonim spunea...

ok ms dar build sunt bune alea de pe net cu jungle nu?:P sau trebuie alt build??

Militaru Cristian spunea...

Pentru jungle foloseam buildu asta: http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/udyr-the-epik-tiger-turtle-bear-bird-thing-d-40661

Anonim spunea...

e sper tare eroul fac scoruri bune mor greu stau in lane destul demult^^ chiar a meritat si mai toti nu stiu ce sa faca ca sa ma opreasca ca nu vad prea des udyr:)) in ultimul meci toti veneau numai dupa mn:|treceau pe langa cei din teamul meu veneau dupa mn:)) nu stiu dc:|

Militaru Cristian spunea...

Hehe:D .. udyr e bun.. daca combini bine itemele iese un damage dealer destul de rezilient.Turtle form te ajuta tare cand esti atacat de mai multi/sau vrei sa omori un erou cu mult lifesteal

Anonim spunea...

Bv Scarface, inca un video reusit, felicitari din partea mea

O intrebare , tu joci pe EU sau US ?

app sunt Voxiripeer de pe Youtube :)

Am lasat si acolo un coment dar nu-l baga in seama ca am realizat ce si cum :))

Militaru Cristian spunea...

Sal Voxiripeer .. am vazut comm-ul si da joc pe EU.

Trimiteți un comentariu