Tipule sunt tipuri

Dealungu' lungului meu trip.. in viata si pe langa ea.. am gasit si am cunoscut diferite tipuri de oameni.Ce oameni? ei bine o sa le fac o caracterizare la fiecare tip.
Stii cum e.. cand esti pe val si nush ce.. te simti si tu bine.. vine un retard care scoate ceva din gura.. si iti strica ziua.
Incepand de jos in sus vin urmatoarele tipuri de oameni.
1.Genul de oameni "Relu mincinosu"
E genu ala de om care sta langa tine.. cu tine.. si iti vorbeste toata ziua de cum a fost el ce a facut el.. ca el a spart nush ce milioane in nush ce club.. si a fost pa nush pa unde..cand el nu are 10 mii in buzunar si e chitros de nu da banii nici pe hartie igienica.D'astia sunt destui si sunt confundati cu "Afirmatorii".. da astia sunt mai usor de tolerat. Am destui prieteni d'astia.
2.Genul de oameni "Afirmatori". E tipul de om care se umfla toata ziua.. il vezi pe strada , il vezi pe langa tine.. si cand il saluti si el iti raspunde.. "expira intai sa scoata aeru din plaman ca sa poata sa iti raspunda".Mereu se incordeaza si umbla in toate modurile posibile.. fara tricou cu ochelari in casa.. in camin. etc.. chestii de genu.Vorbeste parca el e zeu.. da defapt e un cacat.
3.Genul de oameni "Am fost chinuit de mic si ma chinuie si plesneste talentu". Suna manelar tipul asta de om.. dar va spun ca nu e asa. Sunt destui care fac asa.. si nu sunt manelari.
Shau ce gandeste.. sa ma afirm si eu ca sa nu ma uite lumea.. sau sa ma bage si pe mine in seama.Mereu vorbesc asa de parca ce vorbesti tu.. nu e plauzibil si e ciudat.. cum ca tu ai fi vorbit prostii si ciudatenii.. si se stramba asa.. intr-un fel..ca si cum tu ai fi retardat.. dar nu esti.In sfarsit asta e ceva asa usor servit pe platou.... dupa ce au facut chestia de mai sus.. incep cu chestii de genu "hai ma mai poti?" ca si cum el ar sti ceva dar nu stie nimic..te loveste cu pumnu.. sau cu palma.. etc.. si rade ca un retardat... da ce.. lui i se pare cool . Nu stiu cat de cool i s-ar parea daca ar primi un pumn in muie.Vorbe aruncate la mistoo0O.. si prostii care i se par lui cool si prietenilor lui retardati.Mai arunca o gluma nesarata.. ceva aiurea mai plesneste da cu ce apuca si rade.. acum va intreb cine pula mea e retardat.? In fine.Unele chestii de aici se potrivesc si in cazul de la 2 adica tipului "afirmator".
4.Ajuns la punctul 4.. va prezint tipul de om "cu biblia lui" . Ce sa zic.. astia cu biblia se aseamana mult cu punctul 3.. dar.. au ceva in plus.. gandirea.. gandirea extrem de tampita.. unde tot ce spui tu nu e corect.. sau daca tu ai un telefon sau o chestie mai buna ca a lui .. e cam degeaba ca oricum a lui e mai buna.. ca.. de.. e a lui!.Astia sunt si oamenii care vorbesc in necunostinta de cauza.. si oricum nu o sa vada mai mult deoarece privesc numai cum vor ei... sau numai inainte.I-am mai denumit si tipul omului"cu ochelari de cal".
5.Tipul omului care mananca cacat mereu.. si cauta scandal.. asta e un mix de punctul 3 si 4 unde tipul asta de om e cel mai stresant tip de om.. te sacaie mereu.. te loveste si rade.. mai baga o gluma proasta'.... ca deobicei.. si rade iar.. ba mai mult.. rade cu retardati de-ai lui.. etc.
Oameni retardati.. sunt peste tot.. pana si eu sunt retardat.. de ce? pentru ca asa vad unii.. numai inante sau cum vor ei. Eu ma cred un om echilibrat..fata de altii. Care nu gandesc mai mult de biroul lor.. sau etc.O chestie.. Viziunea.. asta e chestia fiecare cu a lui.. prin viziunea mea te vad retardat! I se pare lui o chestie naspa.. ca simti muzica sau chestii pe care el nu are habar.. dar el e zeu..
Cum se dezumfla oamenii de tipu asta? Pur si simplu.. ii scuipi si iti bagi pula in prietenia lor.. ca atat merita. Cei mai mult ii urasc pa astia care au biblia lor si se afirma + oleaca din punctul 3.
De ce lumea nu e deschisa la minte.. si gandeste in punga? Ca asa e Romania...bine ati venit! In paradisu idiotilor si oamenilor care se cred mari scule.. dar ei sunt un scuipat pe harta lumii... ca si Romania asta.. plina de idioti.
O zi buna..ma duc sa ma racoresc..

2 comentarii:

Marian spunea...

"O zi buna..ma duc sa ma racoresc.." FMM vreau si eu la mare!!!!! FMM =)

Militaru Cristian spunea...

Strange si tu 2 bete si hai k iti ajung kteva zile:)) dupa reteta mea;)) cazarea o dau eu

Trimiteți un comentariu