Forum

De azi puteti sa imi puneti intrebari pe forum.. daca va e lene sa ma intrebati prin commenturi.
Vedeti primul tab sus numit Forum.
Va multumesc
ScarfaceTL

Placa video Buget 300-400 Ron/Lei

Multi dintre noi cauta o placa video buna la un pret acceptabil...mai pe romaneste sa fie ok la banii pe care ii dai pe ea..(sa fie si putini).
Pentru acestia care cauta o placa video buna la un pret mic.. am urmatoarea recomandare:
GTS450 - De la Gainward..si Nvidia vine GTS450 o placa video cu raport calitate pret 1:1 si cu tendinte mid-high. Daca va hotarati sa o achizitionati nu va speriati de cei 128 biti caci nu e asa.
Construita pe tehnologia de 40 nm.. aceasta placa video nu va va dezamagi + va consuma putin.!
Puteti sa o achizitionati acum de la emag la link-ul acesta ---->GTS450.
Performante in jocuri:
-Puteti maximiza absolut tot in jocuri chiar si la rezolutii hd de 1080p
-Atentie!
-Performantele placii pot varia in functie de procesor si de configuratia dumneavoastra.(placa poate fi limitata de procesor)
-Bate cu usurinta placile din gama Ati 5700--5760.
-Suport DirectX11
-HDMI
Placa video are numai PRo's nu pot sa ii dau con's poate doar la latimea de banda.. de 128.. dar asta e strategia de marketing.
Concureaza cu ati 5770 si unele versiuni Oc-ate... il iau.
Este o placa video foarte buna.. care va poate duce orice joc in detalii maxime in rezolutii HD.
Recomand aceasta placa video ca fiind best buy la momentul acesta.
Pentru mai multe detalii accesati : Nvidia
Date Nvidia:
¹ GeForce GTS 450 has more than 2 times faster FPS versus Radeon HD 5750 in Microsoft DirectX 11 SDK subd11 tessellation test with maximum tessellation level set.
² StarCraft performance measured on GeForce GTS 450 vs. Radeon HD 5750 at 16x10 4xAA/16xAF.
Acesta este modelul standard..prezentat mai sus.

Placa video recomandare Gang

Dupa cum v-am obisnuit fac niste recomandari.. ca deobicei.
Azi facem o recomandare pentru omul din Coaiele Navodarilor si anume Gang!


Gang pentru tine am 2 modele de placi.
Grabeste-te sa le iei altfel le ia altu + ai 256 biti latime banda.
Ai asa:


GTS250 o placa foarte buna duce maxim..tot sau

9800GT! O placa deasemenea buna.. dar de preferabil GTS250 fiind mult mai buna(15%)si mai actualizata ca asta.


Vlogeri.. si altii..

Esti vlogger.. sau doar faci unboxing-uri pe utube etc? vrei color corection,motion,30p to 24p? sau alte modificari la vid?Contactati-ma aci!

Tipule sunt tipuri

Dealungu' lungului meu trip.. in viata si pe langa ea.. am gasit si am cunoscut diferite tipuri de oameni.Ce oameni? ei bine o sa le fac o caracterizare la fiecare tip.
Stii cum e.. cand esti pe val si nush ce.. te simti si tu bine.. vine un retard care scoate ceva din gura.. si iti strica ziua.
Incepand de jos in sus vin urmatoarele tipuri de oameni.
1.Genul de oameni "Relu mincinosu"
E genu ala de om care sta langa tine.. cu tine.. si iti vorbeste toata ziua de cum a fost el ce a facut el.. ca el a spart nush ce milioane in nush ce club.. si a fost pa nush pa unde..cand el nu are 10 mii in buzunar si e chitros de nu da banii nici pe hartie igienica.D'astia sunt destui si sunt confundati cu "Afirmatorii".. da astia sunt mai usor de tolerat. Am destui prieteni d'astia.
2.Genul de oameni "Afirmatori". E tipul de om care se umfla toata ziua.. il vezi pe strada , il vezi pe langa tine.. si cand il saluti si el iti raspunde.. "expira intai sa scoata aeru din plaman ca sa poata sa iti raspunda".Mereu se incordeaza si umbla in toate modurile posibile.. fara tricou cu ochelari in casa.. in camin. etc.. chestii de genu.Vorbeste parca el e zeu.. da defapt e un cacat.
3.Genul de oameni "Am fost chinuit de mic si ma chinuie si plesneste talentu". Suna manelar tipul asta de om.. dar va spun ca nu e asa. Sunt destui care fac asa.. si nu sunt manelari.
Shau ce gandeste.. sa ma afirm si eu ca sa nu ma uite lumea.. sau sa ma bage si pe mine in seama.Mereu vorbesc asa de parca ce vorbesti tu.. nu e plauzibil si e ciudat.. cum ca tu ai fi vorbit prostii si ciudatenii.. si se stramba asa.. intr-un fel..ca si cum tu ai fi retardat.. dar nu esti.In sfarsit asta e ceva asa usor servit pe platou.... dupa ce au facut chestia de mai sus.. incep cu chestii de genu "hai ma mai poti?" ca si cum el ar sti ceva dar nu stie nimic..te loveste cu pumnu.. sau cu palma.. etc.. si rade ca un retardat... da ce.. lui i se pare cool . Nu stiu cat de cool i s-ar parea daca ar primi un pumn in muie.Vorbe aruncate la mistoo0O.. si prostii care i se par lui cool si prietenilor lui retardati.Mai arunca o gluma nesarata.. ceva aiurea mai plesneste da cu ce apuca si rade.. acum va intreb cine pula mea e retardat.? In fine.Unele chestii de aici se potrivesc si in cazul de la 2 adica tipului "afirmator".
4.Ajuns la punctul 4.. va prezint tipul de om "cu biblia lui" . Ce sa zic.. astia cu biblia se aseamana mult cu punctul 3.. dar.. au ceva in plus.. gandirea.. gandirea extrem de tampita.. unde tot ce spui tu nu e corect.. sau daca tu ai un telefon sau o chestie mai buna ca a lui .. e cam degeaba ca oricum a lui e mai buna.. ca.. de.. e a lui!.Astia sunt si oamenii care vorbesc in necunostinta de cauza.. si oricum nu o sa vada mai mult deoarece privesc numai cum vor ei... sau numai inainte.I-am mai denumit si tipul omului"cu ochelari de cal".
5.Tipul omului care mananca cacat mereu.. si cauta scandal.. asta e un mix de punctul 3 si 4 unde tipul asta de om e cel mai stresant tip de om.. te sacaie mereu.. te loveste si rade.. mai baga o gluma proasta'.... ca deobicei.. si rade iar.. ba mai mult.. rade cu retardati de-ai lui.. etc.
Oameni retardati.. sunt peste tot.. pana si eu sunt retardat.. de ce? pentru ca asa vad unii.. numai inante sau cum vor ei. Eu ma cred un om echilibrat..fata de altii. Care nu gandesc mai mult de biroul lor.. sau etc.O chestie.. Viziunea.. asta e chestia fiecare cu a lui.. prin viziunea mea te vad retardat! I se pare lui o chestie naspa.. ca simti muzica sau chestii pe care el nu are habar.. dar el e zeu..
Cum se dezumfla oamenii de tipu asta? Pur si simplu.. ii scuipi si iti bagi pula in prietenia lor.. ca atat merita. Cei mai mult ii urasc pa astia care au biblia lor si se afirma + oleaca din punctul 3.
De ce lumea nu e deschisa la minte.. si gandeste in punga? Ca asa e Romania...bine ati venit! In paradisu idiotilor si oamenilor care se cred mari scule.. dar ei sunt un scuipat pe harta lumii... ca si Romania asta.. plina de idioti.
O zi buna..ma duc sa ma racoresc..


Votati-ma va rog:D

Intrati Aici si votati-mi poza :D va rog:D
Click here and vote my picture plz:D!
Va multumesc:D
Thank You:D


Photoshop CS5 Dinti Vampir editare

Care vrea efect d'asta in poze sa trimita o poza cu zambet larg si desigur sa se vada si dintii pe scarfacett@yahoo.com. in maxim 2 ore e gata si v-o retrimit.
Image and video hosting by TinyPic