Mouse-uri 4 WoW




Dupa cum stiti multi zoombiez (printre care si eu :) joaca jocul numit World Of Warcraft. Ei bine fenomenu numit WoW a luat o amploare pe care nici cei de la Blizzard Entertaiment nu cred ca ar fi fost in stare sa o prezica.Ei bine sa numai stam la povesti , ci sa spunem lucrurilor pe nume.Multe gadgets-uri au fost create pentru WoW printre care si mousuri , acestea avand un rol important in gameplay-ul acestui MMORPG.Mous-urile cu "nume" sunt: Razer Naga sub sigla celor de la Razer si Steel Series WoW Mouse sub sigla celor de la SteelSeries.Despre Naga Razer nu s-ar putea spune ca ar fi fost proiectat exclusiv pentru WoW dar este un mouse proiectat pentru MMORPGs.Ok sa luam fiecare in parte.



I.SteelSeries WoW mouse - cei de la SteelSeries au colaborat cu Blizzard si ne aduc acum un mouse cu fir special conceput pentru World of Warcraft. Designul acestui mouse este parca decupat din joc ,avand un finisaj metalic in partea de sus a mousului si cauciuc aderent pe partile laterale ale acestuia.Mouse-ul are in dotare o serie de LED-uri colorate ce pot fi programate sa redea oricare dintre cele 16 milioane de culori pe patru niveluri de lumina continua si patru niveluri de lumina intermitenta.De asemenea dispune de 15 butoane programabile: Sase sunt situate pe laterala stanga (doua taste de back si forward si un pad cu patru directii), sapte deasupra (cele doua principale, rotita de scroll si alte patru), iar ultimele doua sunt pe dreapta.Senzorul laser dispune de 3200 dpi si permite o accelerare maxima de 20 G atingand o viteza de pana la 1.65 metri pe secunda. Vine la pachet cu software aferent mouse-ului.Mouse-ul se poate gasi la un pret estimativ de 350RON+ .



II.Razer Naga - cei de la Razer au creat mousul special pentru MMORPGs. Dupa cum stiti designul celor de la Razer nu includ mousuri suple , neincarcate de butoane.Mousul prezinta numai mult de 17 butoane programabile, 12 pozitionate pe partea stanga a mousului cate 3 pe patru randuri si pe muchia stanga a mousului se gasesc 2 butoane forward-backward + rotita scroll si cele 2 taste principale.Naga vine cu un senzor laser de 5600 dpi , cu un timp de raspuns de 1ms , capabil de viteze de pana la 5 m/sec si desigur este mouse cu fir(god damn it).Mouse-ul vine la un pret estimativ de 300 RON+.



Diferenta de pret este de 50 ron intre cele 2 produse, dar pentru fanii adevarati pretul nu reprezinta nimic:).



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu