League Of Legends - Trundle Gameplay


TRUNDLE - THE CURSED TROLL
Whoo whee... dupa o lunga perioada in care am lenevit sau nu am avut timp am revenit cu un video.Mai exact Trudle - un erou nou.. l-am facut mai in graba da ' sper sa va placa.Cine e Trundle asta si ce face va zic eu.Trundle sau Ganja-trolu' cum ii mai spunem noi.. este un tank-carry... foarte bun si cu skill-uri utile in teamplay..teamfights.. si mai ales chasing those bitches.
Are burst bun.. de damage.. pentru un tank este minunat... daca il jucati hibrid tank-atack damage.. este mult mai bun.Datorita abilitatilor sale poate fi un chaser bun.. si puteti astfel sa opriti sau sa incetiniti inamicii care incearca sa se retraga sau sa fuga.Este un bun ganker si un jungler bun .Sa luam mai pe larg si incepem cu:
1.Decompose - Pasiva gen racial specifica lui Trundle - Cand o unitate moare in jurul lui Trundle acesta primeste heal intre valorile 2-15% din viata npc-ului/eroului aceasta crescand proportional cu lvl-ul de la 2% (lvl 1) - 15%(lvl 18).
2.Rabid Bit - La activarea acestui skill Trundle musca din adversar cu un bonus de damage de 20 pana la 40 damage + 1.2x atack damage(lvl18).Damage-ul este fizic si nu magic.
3.Contaminate - La activarea acestui skill Trundle va contamina o zona pentru 8 secunde iar daca el va sta in acea zona va primi bonus movement .. bonus atack speed si CC reduction.(crowd control).Movement pana la 40%...atack speed pana la 60%...si CC reduction pana la 40%.
4.Pillar of Filth - Cu siguranta l-ati vazut si in video este un fel de piatra mare care odata aflat in zona ei.. adversarul este afectat de un slow(se misca greu .Afecteaza movement speed) de la 25% la 45%.Plus blocheaza calea adversarului..- nu se poate trece prin ea.Se poate folosi si la blocarea adversarului sau prinderea acestuia.
5.Agony - Am ajuns si la ultimata lui Trundle.La activarea acestui skill Trundle ia de la adversar de la 100 - la 250 hp + 0.6 hp /1 ability power.Si transfera 25% din armura si magic resistance-ul adversarului la el timp de 6 secunde.Este foarte buna ultimata.. te salveaza din cele mai negre fight-uri.Si ajuta ca tancurile ca Chogath sau mai stiu eu ce tank cu stats sa fie omorat mai usor.Abilitatea slabind stats-urile celui afectat de ea.


Vreti sa va alaturati Ligii Legendelor?
Click AICI

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu