Microlab Solo7c

Microlab Solo7C
Am mai facut un review dar despre Microlab Solo6C.Acum a venit timpul lu' Microlab Solo7C care este fratele mai maricel al lui Solo6C.Spuneam ca vreau sa fac un 4.0 din Solo6C si Solo7C ei bine a venit timpul..pentru ca eu nu sunt sponsorizat de vreo firma sa fac review-uri.. sau mi se ofera produse sa fac review-uri.. nu.. eu le cumpar cu banutu meu si imi pierd timpul facand review-uri la ele.Dar macar stiu ca fac un bine si poate o recomandare.. lamurind astfel vreun interesat sau interesata de produsul respectiv.Bun sa incepem.
Am scos din buzunar aproximativ 540 Ron.Unora li se pare mult dar eu va spun..boxele sunt "miere" iar nu vorbesc din punct de vedere al puterii dar al fidelitatii da.Daca sunteti audiofili si ascultati cu adevarat muzica va recomand Solo6C si Solo7C.
Boxele Microlab sunt de origine ruseasca.. sunt produse de rusi mai exact dar sunt fabricate in China asa ca nu va speriati cand vedeti "made in China" ca sunt facute in China dar sunt facute bine. Constructia este solida, sunetul este clar si puternic (cat de puternic poate sa fie cu 2 x 55 W RMS), iar bassul este echilibrat. Boxele sunt inalte (558 mm)(58cm)(0.50 m), mai mult ca sigur ca sunt mai inalte decat desktop-ul vostru si este de preferat sa le asezati direct pe jos pentru a evita vibratiile produse de birou/masa/scaun, etc. Volumul oferit este suficient de puternic pentru un apartament de bloc. Nu o sa faceti o nunta cu ele dar sunt potrivite pentru o petrecere cu politia la usa. O sa mai auziti de Solo7 simplu. Care este diferenta dintre ele??
Diferenta intre Microlab Solo7C si Microlab Solo7 este telecomanda fara fir (C vine de la controller). Versiunile mai vechi Microlab SOLO 7 aveau 2 x 75W RMS dar si anumite probleme care au rezolvate in versiunile noi.
Ce au ele?
Pro:
+ Constructia solida
+ Finisaje bine realizate
+ Pretul bun (530RON) pentru ce ofera
Contra:
- Greutate mare
- Ambalaj urat (cutia de carton)
Detalii tehnice:
Putere RMS 2 x 55 W - putere totala 110W
Dimensiune difuzor satelit 1 + 2 x 6.5 inch
Raspuns in frecventa 55 – 20.000 Hz
Raport semnal / zgomot (S/N) 80 dB
Separatie 55 dB
Amplificare Da
Intrari 2 x stereo RCA
Iesire casti Nu
Telecomanda Da, fara fir
Amplificator separat Nu
Culoare maro
Facilitati Ecranaj magnetic
Reglaje volum, bas, inalte
Intrerupator On/Off cu indicator LED
Conectoare difuzor tip banana (binding-post) (sunt de calitate-cupru)
Dimensiuni 325x220x558 mm
Boxele fac parte din categoria fine-cone.Deci avem parte de membrana cauciuc nu hartie ca la altele.Calitate nota 10.Finisaj nota 10. Sunet 10.Fidelitate 10. Eu cu drag ii dau nota 10 pentru ca o merita. Recomand sistemul cinefililor,audiofililor.. si la baietii cu salam (daca au bani desigur).Sistemul se apropie de fidelitatea monitoarelor audio.Si daca vreti cu adevarat o experienta audio inedita luati-va o placa audio buna.. un xonar.. un creative. Ce va permite buzunarul dumneavoastra.Cam atat despre Solo7C numai de bine.. si succes la achizitionare.Nu prea se mai importa in Romania asa ca grabiti-va sa le achizitionati nu o sa regretati . Garantez ca vet fi 100% mandri si multumiti de achizitie.
DORITI SA CUMPARATI SOLO7C? SE MAI GASESC PE FURNIZORUL OFICIAL MICROLAB ADICA E-TC.RO CLICK AICI PENTRU A CUMPARA

Ia reducere de 1% la E-TC

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu