Calculatorul se stinge singur. Ce sa fac?

S-a stins calculatorul!!!!
Atunci cand calculatorul de stinge singur, ne intrebam: “Ce anume a provocat stingerea?”.
Ok multe persoane au problema asta si multe mi-au solicitat sa scriu despre aceasta problema.Bun.Multa lume isi cumpara PC-ul , se gandesc ei k o sa aiba parte numai de bine si numai de fun si distractie alaturi de el dar deodata se stinge(Bum);Omu nu zice nimic il aprinde iar joaca , face ce face(crezand k e tensiunea) dar iar din senin Bum se stinge.Ei atunci apar mii de draci si omu face crize.Atunci cauta pe gooagle scarfacetl si apar eu cu blogu si gaseste problema lui intr-un topic.

De ce se stinge calculatorul??(in mod repetat).Ei bine sa ii dam de cap. Ca sa ii dati de cap trebui sa verificati mai multe treburi:
1.Verificati setarile din BIOS.
Rezolvare:

-Intrati in BIOS si dati un Set To Defaults la setari .Aceasta setare va poate ajuta in unele cazuri,setarea aducand setarile din fabrica placii de baza sau setarile Fail-safe.

2.Temperatura creste foarte mult (este ridicata).
Rezolvare:

-Verificati temperatura procesorului cu programe de monitorizat temperatura sau din BIOS. De exemplu puteti folosi monitorizarea acestui program numit SpeedFan care monitorizeaza tensiunile,voltajele , viteza de rotatie a coolerului si temperatura procesorului , dar este si un tool de overclock. Daca Temperatura este afisata pe culoarea rosie este recomandata curatarea coolerului.
Daca dupa curatarea coolerului tot nu se rezolva problema cu temperatura mai adaugati un cooler suplimentare pe carcasa care sa sufle spre processor.

3. Calculatorul este infectat cu virus.
Rezolvare:

-Am intalnit sute de cazuri cand oameni cu antivirusi buni aveau totusi virusi in Pc. De ce? Pentru ca nici un antivirius nu e perfect.Fiecare are range-ul sau de detectie.Dar,o scanare online nu strica niciodata!
a)Incercati scanarea online de la BitDefender .
b)Pentru malware avem un anti-malware numit MalwareBytes (descarcati versiunea free).
Ce pot sa zic MalwareBytes este un anti-malware deosebit a obtinut rezultate foarte bune in cadrul multor teste si este recomandat ca unul dintre cei mai buni anti-malware free.

4.Sistemul operativ a pierdut fisiere

Rezolvare:

-Atunci cand sistemul operativ Windows a pierdut fisiere, calculatorul se poate stinge sau restarta.ATentie! se poate afla in 2 moduri daca sistemul de operare este de vina:

a)Porniti Pc-ul si intrati in BIOS (acesta poate fi accesat prin tastele F2/Delete;depinde de la PC la PC butonul de accesare al BIOS-ului. Sau puteti porni Pc-ul cu un live Cd/Stick .Daca nu se restarteaza in nici unul din cazurile de mai sus atunci este de vina windows-ul si atunci treceti la pasul b.

b)Dupa ce ati constatat ca Windows-ul este de vina .Reinstalati-l.(procedura este mai simpla daca nu aveti habar despre ce fisier lipseste mai exact din Windows in care va puteati ajuta de Cd-ul Windows pentru al repara din recovery console).

5.Piesele calculatorului se pot defecta.

Rezolvare:

-Toate piesele unui Pc au o anumita durata de viata dar aceasta este influentata de modul in care aveti grija de ele.Dar nu e neaparat ca acestea sa aiba o defectiune pentru a provoca stingerea calculatorului. Cum iti poti da seama daca problema s-a produs din aceasta cauza unei piese??

a)Daca de curand ai instalat un Driver.Este posibil ca acesta sa produca aceste anomalii.Dezinstaleaza-l!

b)Ai adaugat o noua componenta.De exemplu o placa de retea/video/sunet .Deconecteaza-o si vezi daca se mai produce acelasi fenomen.Tot la acest capitol testeaza placa respectiva sau intreg sistemul cu o alta sursa.Si daca merge cu noua sursa inseamna ca sursa veche numai face fata la sistem.Procurati-va o noua sursa pentru a rezolva inconvenientul.

c)In cazul in care ati facut curatenie de curand in calculator este posibil ca sa fi deconectat un cablu sau uitat sa fi uitat sa conectatati unul.Verificati de doua ori inainte sa inchide carcasa!

Cam astea sunt motivele pentru care un calculator se stinge singur sau se reseteaza in unele cazuri.In cazul in care nici una din aceste sfaturi nu v-au ajutat sa va rezolvati problema .Aruncati calculatorul pe geam sau duceti-l la un service autorizat unde o sa va jupoaie de bani de park au mutat muntii din loc.






73 comentarii:

madalina spunea...

am si yo o problema cu pc-ul mi se inchide tot timpu iam schimbat in el procesor...ventilatoare...chipset....sursa....pasta de racire ... creca cam tot ce trebuia .... nu mi sa stins o vreme si acum iar se stinge ce ar putea fi ???? ajutatima va rog...:(

Militaru Cristian spunea...

O vreme insemnand? Si lol ai schimbat tot adica?;))) pc-ul?
Mai una la numar acum e vara.. e cald.. prima data te gandesti la temperatura.. daca ai airflow inauntru destul.Ia si tu niste programe de monitorizare temperatura.. si urmarestele si vezi cam in ce limite ajung.. etc.. pot fi multiple chestii eu le-am prezentat pe cele mai usoare.. poate fi sursa.. poate fi .. overheating.. placa video.. etc.

madalina spunea...

mai sincer am schimbat ce ti-am enumerat eu mai sus ...:(...am everest si temperaturile unori sunt bune alte ori nu sunt bune ... adica cand scade cand creste ....:(
Placa de baza 44 °C (111 °F)
Procesor 41 °C (106 °F)
CPU #1 / Core #1 57 °C (135 °F)
CPU #1 / Core #2 60 °C (140 °F)
MCP 45 °C (113 °F)
Aux 41 °C (106 °F)
Dioda GPU 52 °C (126 °F)
Hitachi HDS721616PLA380 38 °C (100 °F)
cam astea sunt temperaturile :(

Militaru Cristian spunea...

mhh astea erau in idle sa inteleg? daca ma uit eu acolo 60 grade proc.. idle nu prea bine.. creste usor in 80:)) daca bagi un joc mai nasol.. nasol cu sfaturile prin..chat..ca nu-ti poti da seama ce are daca nu il ai in fata:))

madalina spunea...

asa este :(.... mam saturat sa mie se inchida cum ar fi azi nu s-a inchis deloc ... dar ieri s-a inchis de 3 4 ori :(.... nu stiu ce pot sa ii mai fac ...:(...

Anonim spunea...

mi-e mi se stinge cand intru intr-un jok:((

Anonim spunea...

eu mi-am facut windowsu' si tot se stinge, nu ma prea pricep, daca cineva vrea sa ma ajute la id-ul : paul.hiphop ! astept .

Anonim spunea...

si eu am patit la fel mise stingea pc-ul ca si cum se lua curentul , diagnosticul dat la service ;placa de baza .Mi-au schimbat-o si s-a rez problema .Noroc ca era in garantie

Anonim spunea...

Principalele explicatii cand pc-ul se stinge : 1 ) sursa poate avea niste condensatori unflati .2) placa de baza poate avea condensatori unflati . 3) impamantarea (daca stati la casa ) . 4) probleme cu memoria ram . ( eventual se incearca cu alti rami pentru detectarea problemei) 5) verificati curelele de la hard , scotetile . bagatile iar . de multe ori se misca si nu face contact perfect si atunci nu poate citi bine dupa hard . 6) incercati sa rulati programul MEM TEST . pentru eventualele errori ce tin de memoria ram . 7 ) si nu in ultimul rand la 50% din cazuri am reusit sa rezolv astfel de probleme instaland windows 7 . daca aveti nevoie de ajutor add ionutzu_angel@yahoo.com .

Anonim spunea...

am si eu aceeasi problema.Mi se inchide computerul.Cand il deschid,il las 2-3 min si se inchide singur.Ma gandesc sa nu fie de la CPU sau de la altceva.

Anonim spunea...

Totu se rezuma la procesor si cooler.Iam schimbat Cooleru si pasta si nu mi se mai stinge

Anonim spunea...

Daca aveti programu SpeedFan si taote temperaturile sunt indicate cu rosu si sunt peste 60 de grade si inca mai creste scoateti cooleru si uitativa la pasta.Daca pasta e inca buna incercati sa stergeti cooleru de praf.Asa am facut si io si merge brici

Anonim spunea...

Am o problema cu monitorul LG. Mi se opreste dar nu intra in stand by si ramane si ledul verde aprins. Daca-l inchid din buton si-l repornesc sta 2-3 secunde aprins si iar se stinge... si tot asa. Ce e de facut ???
Mai am inca o problema de data asta la PC mi se opreste deodata si sigur nu e de la sursa ca e noua. Mi se opreste o data sau de 2 ori iar pe urma merge fara probleme.

Anonim spunea...

Si eu am o problema cu pc de 1 luna sant asa cu el si nush ce sa fac. Se opreste daca il solicit: Daca intru intr-un joc si joc in maxim 10 mintue se opreste , daca e sa ma uit la un film sta si 6 ore iar daca e sa ma joc pe browser ma tine in jur de 1 ora!
Am schimbat pasta termoconductoare,l-am curatat pe tot de praf,toate cablurile sunt inregula,nu sunt condensatori ummflati pe placa de baza, folosesc windows 7 2GB DDR2 procesor AMD Athlon x64 Dual core 4800 placa video ATI 256.
Daca cineva are vreo soluti datimi add la yonutzlampard@yahoo.com!
V-a multumesc.

Anonim spunea...

unde gasesc acel BIOS? ca am cautat in calculator orice lucru cu numele ala si nu e..

Anonim spunea...

azi mi-am luat un dvd-rom si lam instalat in pc si cand miam reformatat windowsul mise tot oprea . am cautat bine inteles pe google..dc mi-se opretse pc-l si am gasit acest tutorial si pana la urma miam deschis iara pc-l si am constatat ca pe culeer-ul de la procesor erau cablurile si problema era aicea se supra incalzea procesorul si se oprea pc-l acuma merge bn nu am probleme ...grija mare la cablurii...

Anonim spunea...

Si eu am o problema cu pc-ul Se opreste daca ilsolicit: Daca intru intr-un joc si joc in maxim 10 minte se opreste daca e sa ma uit la un film lafel astept un raspus va multumesc!!

Anonim spunea...

si eu am o problema cu calculator tot mi se inchide ce trebuie sa fac? tot intru un joc sta 3 sau 4 min
si se inchide :|

Anonim spunea...

la mine problema e alta.se deschie toate bune dupa vreo 1 h se incihde si nu se mai descide deloc un timp...adi1ca l incearca dar nu se mai invarte coolerul,dupa 1 zi isi revine iar si cand se deschide poate sa stea si 1 ora sau 2 zile fara sa faca nimic apoi iar aceeasi problema.nu vrea in ruptul capului sa porneasca.mentionez ca am incercat alta sursa si alti rami si degeaba.tot calculatorul e nou are 2 luni si lam facut pe piese...deci care ar fi problema?stiu ca imisugerati sa ma duc cu el la garantie..dar as dorii o explicatie plauzibila..multumesc

Unknown spunea...

prolema mea este ca windowsul isi tot da restar la incarcare dupa 2 sec. .Nush ce sa fac.Daca stie cineva cum se repara sa imi zica , multumesc.

olaru spunea...

instaleaza un antivirus .eu folosesc Emsisoft antivirus si sunt foarte multumit.

Anonim spunea...

eu daca instalez un joc sau intru in joc sau ma joc pe net sau ma uit la clipuri video mi se stinge de vr o 20- 30 ori pe zi chir mai mult ce sa fac plz dati rasp

veru spunea...

Sieu am o problemami se stinge compiuterul dar se aprinde singur ere windus8 asa lam cumparat care ar putea fi cauza'ajutatima va rog mult

veru spunea...

Imi puteti spune va rog mult daca am cumparat compiuterul cu windus8 I'll pot schimba sai pun windus7? Eu nu ma descurc deloc in chestiile acestea va rog mult sami dati un raspuns

Anonim spunea...

Da VERU poti,la ultimu model de windows poti schimba cu un model anterior,conteaza si ce pc ai cu cat ai o memorie buna cu atat ti se permite mai mult

Unknown spunea...

Pe speedfan. toate temp sunt ok..val maxima fiind 45gr C, mai putin temp2 si temp3 ale caror valori sunt de 127 gr C. as vrea sa imi explici si mie mai exact..ce inseamna asta?

Ana Maria spunea...

buna,am si eu o problema,am schimbat de curand sursa si la fel dupa cateva minute de cand l-am aprins se stinge,nu stiu de ce?dar vreau si eu un raspuns urgent.

Anonim spunea...

Auziti io am aceasi prob Ma joc metin 2 /nfs /wot .... etc etc ma joc de ma joc si se opreste pc si bipaie becurile toate existente de la maus la becu de la pc ( nu ecrean) si bipaie si se opreste si io imi bag pwa si nush ce drk are ma puteti ajuta :(((( de la ce ie :(((((((((((((((

Unknown spunea...

inainte de orice altceva ar trebui curatat foarte bine pc-ul de praf. Mie mi se stingea din cauza prafului acumulat pe coolerul de la sursa, gaurile din spatele sursei(cele din interiorul pc-ului) si cel de pe coolerul procesorului

Unknown spunea...

salut. am si eu o problema ciudata. calculatorul meu nu mai porneste cand sta in picioare(pozitie obisnuita). apas pe buton, se invarte1-2 sec coolerele dar nu ca si cum ar porni, doar ca ar trece curent prin ele. daca tin calculatorul pe un scaun culcat, merge. ati mai auzit pana acum de asa ceva? multumesc

ionut spunea...

am si eu o problema . deschid calculatorul si merge , intru pe internet nu face probleme , dar daca incerc sa vad un film , sa joc un joc sau uneori chiar sa vad un video pe youtube in fullscreen mi se blocheaza imaginea pe ecran (sau mi se da restart). oricate incercari as face imediat sa il aprind , nu mai pot . il las vreo 20-30 min , apoi iar merge . m-am gandit la sursa si la placa video , dar nu stiu ce sa fac . sa-l duc la un service mi-e frica sa nu ma puna astia sa schimb si ceva care e bun la el

Unknown spunea...

multumesc pentru sfat daca nu ma uitam aici era cat pe aci sa ard procesorul ...aveam mufa de la cooler scoasa si mi`se inchidea si nu am vazut pana nu mi`ati spus ce sa fac aici si mai am o problema ce pasta e mai buna pentru procesor ? am gasit una alba la culoare si una gri dar tind sa cred ca e mai buna aia alba cred eu ce credeti care e mai buna ?

Anonim spunea...

La minecand ma joc sau stau pe fb se inchide brusc , daca il deschid dupa 5 minute sta cam o jumatate de orasi se inchide iar, ce as putea sa ii fac

Anonim spunea...

Si mie mi se inchidea Pc-ul.I-am schimbat placa de baza si acum functioneaza perfect.

Unknown spunea...

Salut, am si eu de vreo saptamana o problema cu PC-ul(recent a devenit mai deasa)
MaI exact se stinge singur chiar daca nu-s programe deschise si se reaprinde..uneori face treaba asta in interval de 1 2 secunde..da sa porneasca si se opreste(ca si cum ar intra protectia anti soc)

placa baza AS rock P5B-DE
4 gb ram
Pentium(R) Dual-Core CPU E5400 @ 2.70GHz
ATI Radeon HD 4600 Series 1gb

Anonim spunea...

Salut am si eu o problema cu pc-ul, mi se stinge tot mai des si a fost dusa o data la reparat, ce sa fac. Pc-ul meu este pentium 4 din 2008

Anonim spunea...

sall...am si eu o problema cu pc-ul...in momentul in care ii dau oprire,se opreste iar la cateva secunde reporneste singur,dar nu face tot timpul...ma puteti ajuta cu niste sfaturi...plssss

Anonim spunea...

Am si eu o problema cu pc-ul,dupa ce il aprind si nu intru pe nimic in 5 min mi se stinge,iar daca intru pe net sau pe vrun joc lafel,dupa ce se stinge cand apas pe buton sa il aprind,mi se inchide cand scrrie Welcom plzzzzzzzzzzz ma ajutatiii?????????????? :(((((

Anonim spunea...

am si eu problema cu calculatorul, i-am schimbat sursa, i-am pus pasta la procesor, dar tot mi se stinge, sper sa nu fie placa video ajutati-ma va rog, id-ul meu este dan_barbu16@yahoo.com please :(((((((((

Anonim spunea...

Problema mea este ca nu se aprinde deloc ,ce pot sa fac?imi puteti da ras pe facebook ,mihaiungureanu23@yahoo.com

Anonim spunea...

sal si eu am avut o probleme cu pc intram in joc ma jucam 5 min si dupa se reseta iam schimbat placa video si sa rezolvat la un pc primul lucru care se strica este placa video de la asta se trag tote probleme pe care la aveti ma pricep la pc-uri si raspund la ori ce problema la id:teooteoo36@yahoo.com

Anonim spunea...

Cartea de romana.

Anonim spunea...

SURSA !

Anonim spunea...

Si cartea de romana ! :))

alex spunea...

de ce se închide pc-ul cand download'ez ceva, . . . De ce ???

Unknown spunea...

Salut. Mi se inchide laptopul in 10 secunde. Ce as putea sa fac?L.am curatat dar nimic.Imi apar 2 optiuni startip repair si start normally. Ce pot face daca nu am windows pe vreun cd ? Este vreo solutie fara rr windows?

Anonim spunea...

Trebuie să îţi bagi windowS-ul iar . .. Dar încearcă să dai o privire și în BIOS

Anonim spunea...

salut
am si eu o problema si nu stiu cum sa o rezolv.nu am prea multe cunostinte in domeniu decat cele de baza,restul caut pe net si slava domnului se gasesc solutii la orice.problema mea este urmatoarea:acum doua saptamani am instalat un nou win 7 pe 64,piratat tre sa recunosc,si de atunci am o problema.mi se inchide calc de vreo 2-3 ori pe zi,asa din senin,si asta de cele mai multe ori cand sunt pe mozilla.se face albatru ecranul,scrie o gramada de nebunii cum ca e prima data cand cade win si ca motivele ar fi cutare si cutare,adica ceva de un hardware neinstalat bine sau nu functioneaza bine si altele.inainte pe win 7 32 bit nu aveam problema asta si ala era tot pirat.uneori se inchidea cand eram pe messenger si cred ca era din cauza camerei dar se intampla fff rar.dupa ce deschid calc imi apare o fereastra cu niste informatii legate de ceea ce s-a intamplat:
Problem Event Name: BlueScreen
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Locale ID: 1033

Additional information about the problem:
BCCode: 116
BCP1: FFFFFA8009FA7010
BCP2: FFFFF8800508E848
BCP3: 0000000000000000
BCP4: 0000000000000002
OS Version: 6_1_7601
Service Pack: 1_0
Product: 256_1

Files that help describe the problem:
C:\Windows\Minidump\010215-27924-01.dmp
C:\Users\MATRIX\AppData\Local\Temp\WER-89014-0.sysdata.xml
asta e tot ce imi apare si sincer nu am nici o idee despre ce e vorba.daca ati putea sa ma ajutati cu ceva informatii sau solutii reale(in afara de : i-ati un win original) v-as fi foarte recunoscator
multumesc

Anonim spunea...

salut ..am si eu o problema ..acum 10 minute am dat cu genunchiul din greseala in pc si s-a oprit ...nu a fost o lovitura puternica ,iar acum si daca ii dau incet o palma se stinge inainte nu facea asta.. o idee ce ar putea fi va rog?

Anonim spunea...

buna,vreau sa revin la setarile din fabrica,intru in bios cu F 2,apoi...F 9 am incercat,scrie ceva pe acolo,Alt+F 10,am incercat dar nu merge,sistemul e pe linux mint 17.
Laptop Acer Aspire 5610

Unknown spunea...

ajutor,ce sa fac,iaca cind imi instalez o joaka mi se inchide,cind ma joc in jocuri instalate mi se inchide si cindma uit un video pe youtube vreo 20min si cind ma joc jocuri online cam ce as putea sa fac

Anonim spunea...

Sandu Cozma, in primul rand ai putea sa scrii cat de cat corect sa putem intelege problema ta. In al doilea rand o curatare de praf a cooler-ului si o schimbare de pasta la procesor ti-ar rezolva problema.

Anonim spunea...

Salut , am si eu o problema , calculatorul sta in cpu usage 100 % se incalzeste tare de tot , toate piesele , si se stinge . Problema - malware , am efectuat o scanare cu malwarebytes dar nu am dus-o la capat deoarece calculatorul s-a blocat. Dupa ce a depistat malware , 3 la numar , cpu usage era de 0-1-2-3 maxim 4 . Acum nu mai pot duce la capat scanarea , se stinge din cauza temp. . Ce sa fac?

Anonim spunea...

Deci ai calculatot exact ca al meu. Totul e la fel. Si mie mi se inchide. :(

Anonim spunea...

O sa incerc la un service , alta solutie ...

eu spunea...

la toti va rezolv problema deauxcroix@yahoo.com

Anonim spunea...

Salut si eu am o problema cum aprind PC ul se stinge si se aprinde dar nu îmi dau seama de ce face mereu asta # Ajutor va rog

smartprest spunea...

Salutare tuturor!
Sa trecem direct la subiect. In cele mai multe cazuri un PC Desktop se poate opri brusc din mai multe motive:
1- Praf mult acumulat pe dadiatoarele de racire CPU, GPU si altele.
2- Praf excesiv acumulat in sursa de alientare.
3- Condensatori electrolitici umflati 'vezi pe placa de baza si in sursa'.
4- Pasta termica CPU, GPU, NORTHBRIDGE uscata efectiv "pietrificata".
5- Adaugarea unei componente noi in PC incompatibila "memorie ram"
6- Folosirea unui sistem pe 32 bit pe o arhitectura de 64 bit.
7- Virus.

!!! Foarte mare atentie la temperatura NORTHBRIDGE, insistati in acea zona pentru o racire buna, pasta noua, eventual radiator mai mare si cooler " daca nu exista se monteaza unul"
Din pacate pentru cei care deja ati verificat toti pasii de mai sus si aveti un NB deja supraincins rezolvarea 100% este doar reballingul.
Recomand Core Temp setat temp max 90'
Antivirus - Bitdefender free.

Unknown spunea...

incercati asta https://www.youtube.com/watch?v=Vl7ieg-8Xo4

Unknown spunea...

Buna, am si eu o problema similara, ma joc Vindictus (normal imi merge cu 9-17 FPS, joc de 13 GB) , pot sa tin leptopul pornit 1-2 zile si nici o treaba nu are, dar daca pornesc alt joc mult mai mic gen ( Dota2 sau Need for Speed Carbon) se stinge istant. Sincer nu cred ca e din cauza temperaturii pentru ca nu mi se pare logic ca un joc care merge greu sa nu ridice temperatura si unul care merge lejer sa ii creasca temperatura... Nu stiu ce dracu sa-i mai fac.

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

Si mie mi se stinge pc-ul la un singur joc si anume minecraft...La inceput am crezut ca am virusi dar apoi miam dat seama ca doar la acest joc se inchide ....nu se restarteaza pur si simplu se inchide si dupa ce sa stins tot trebuie sa mai astept vreo 3 secunde sa se deschida iar am luat si componente noi dar tot nimic....AJUTATI-MA VA ROG

Unknown spunea...

salut am si eu o "mica" problema la calculator.
pornesc calculatoru si la un minut doua se opreste dar nu de tot, hdd functioneaza sursa functioneaza cooleru functioneaza dar nu mai da semnal la monitor si nu mai pot sa il inchid sau sai dau restart decat sa ii scot cablu de la sursa

Unknown spunea...

salut am o problema c pc meu nu ma prea pricep dar cind deschid mai multe foldere se ecemplu youtobe facebook si poate inca ceva merge sacadat rau s citeodata s stinge ce ar putea fi ma ajuta s pe mn cineva va rog?

Unknown spunea...

salut am o problema c pc meu nu ma prea pricep dar cind deschid mai multe foldere se ecemplu youtobe facebook si poate inca ceva merge sacadat rau s citeodata s stinge ce ar putea fi ma ajuta s pe mn cineva va rog?

Unknown spunea...

Ajutor! Am o problema de câteva zile de când a fost ultimul cutremur îmi tot intra blue screen,dar acum nu mai apare dar se închide singur nu apuca nici sa încarce windows-ul,am verificat daca am vrun fir deconectat dar nam prima data am crezut ca e de la cooler dar nu e ca l-am schimbat. Știe cineva cum sa rezolv problema??

Unknown spunea...

Și eu am făcut la fel si degeaba

Dory spunea...

Mie mi se Închide singura aplicația Facebook pe tableta,messenger funcționează poate cineva sa ma ajute

Anonim spunea...

buna am si eu o problema de stingere a pcului , am avut un pc si s-a stricat de tot , acum l-am schimbat si acesta se stinge cand il aprind se incarca dupa care isi ia somn ... il aprind si totul e in regula dupa , i-am facut test de temperatura si e ok ... ma intreb sa fie de la tensiunea electrica ?

Unknown spunea...

Salut am si eu un packard bell si nush ce drq are.. porneste il pot folosi circa 1 min si dupa ma tine numai in restarturi si dupa pur si simplu ingheata isi revine 30 de secunde daca il pun si il scot din stanby stie cineva ce are? Am pierdut incarcatorul lui si am luat altu si de atunci face asta

Anonim spunea...

So you should check your ram and hard disk and also remove ram and clean it then insert it again.

Norton Customer Care Number | Norton Customer Support Number | Norton Customer Service Number | Norton Helpline Number | Norton Toll Free Number | Norton Tech Support Number | Norton Technical Support Number | Norton Technical Support | Norton Tech Support | Norton Customer Support | Norton Customer Service | Norton Helpline Number | Norton Helpdesk Number

Unknown spunea...

buna nu mai stiu ce sa fac mi se inchide cepu din senin si ca sa il pornesc trebuie sa il inchid de la butonul de la sursa , apoi sa apas butonul de power si dupa aia deschid sursa si apoi porneste
problema e ca ca nu tine mult deschis

Anonim spunea...

Aceasta problema o am si eu cu calculatorul si este cumparat de 2 luni Nou.
Am descarcat sa vad daca este de vina temperatura. 'Nu am problema cu temperatura si calculatorul primeste curentul necesar' Acuma am descarcat si Antivirusul recomandat de tine astept sa vad daca obtin ceva rezultat si vin inapoi cu un Raspuns. Multumesc pentru tutorial :)

Trimiteți un comentariu