Microsoft Windows 8

WINDOWS 8 MILESTONE 1 BUILD 7850
De mult timp se tot zvoneste de aparitia Windows 8 - ei bine acum a ajuns la stadiul de Milestone si torrente tot apar pe trackere si peste tot.
Timpul trece si nu există săptămână fără noi detalii mai mult sau mai puţin oficiale legate de Windows 8. Zilele aceasta, Windows 8 a atins pragul Milestone 1 şi odată cu el, au fost dezvăluite câteva noi facilităţi, cea mai importantă fiind opţiunea Cloud Sync .
--.CLOUD SYNC.--
Aceasta permite utilizatorilor să-şi sincronizeze fişierele şi folderele de pe HDD cu cele stocate pe un server extern via Internet.
--.HYBRID BOOT.--
A doua facilitate scoasă la iveală la începutul acestei săptămâni este Hybrid Boot , o modalitate de reducere a timpului de bootare la repornirea după un Shut Down similară hibernării.
Image and video hosting by TinyPic
--.LIVE USB.--
A treia opţiune care cu siguranţă va fi şi mai apreciată de utilizatori este posibilitatea de a porta Windows 8 pe un stick USB (minimum 16 GB) şi de a-l rula apoi pe un alt computer (sau chiar pe sistemul de pe care s-a realizat operaţiunea) direct de pe respectivul stick.
Image and video hosting by TinyPic
--.DISK CLEANUP.--
În fine, pe partea de organizare a fişierelor, există un nou Disk Cleanup care va oferi opţiuni mai avansate decât actualul utilitar.
Image and video hosting by TinyPic
Alte aplicaţii integrate în Windows 8 sunt PDF Reader-ul şi magazinul Windows App Store.
--.APP STORE.--
O optiune zic eu furata după Apple unde utilizatorul va putea să-si cumpere softul de care are nevoie si va beneficia de compatibility test pentru a testa daca aplicatia merge pe sistemul dumneavoastra.Plus ca aici developerii pot sa isi vanda diferite aplicatii create de ei .Acestia vor putea posta si vor fi calificati printr-un sistem de verificare/calificare inainte sa posteze aplicatiile acestora.Download-urile in sectiunea App store/market vor fi securizate mai probabil ca prin Security Essentials .
Image and video hosting by TinyPic
CONCLUZII SI CONTUZII
Ce sa zic eu. Eu sunt un om mic.Astia de la Microsoft au bani sunt ditamai' imperiul.Dar spun asa. NU-I FRUMOS SA FURI! Si de ce zic asta?Pentru ca toata tarasenia asta cu Windows8 e defapt o adaptare a Windows7 la ce vroiau ei sa faca: Un sistem de operare mai bun! Cum? Pai nu avem idei sefu'(raspunse angajatu lu Bill). Atunci Bill gandi tare si spune: "Copiem Mac OSX si alte OS-uri , doamne ce-mi plac ideile mele". Si asa incepe aventura: Va explic acum!
Asa.. deci dupa cum vedeti majoritatea plus-urilor cu care vine Windows 8 sunt copiate dupa MacOsX .Totusi nu-i frumos sa furi. Asa ca exemplificam.
- opţiunea Cloud Sync furata din Ubuntu One
- Hybrid Boot tot din Ubuntu - Timpul de boot la Ubuntu e nesemnificativ
- Windows 8 pe un stick USB -furat de la- Ubuntu / Linux LiveCD
-APP STORE/MARKETPLACE-Ubuntu software Center/MacOsX
Totusi...daca vrei sa faci ceva bine trebuie sa copii pe cel mai bun.Poate o sa avem si noi un Windows Bun!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu