Vodafone B970b - Modem Wireless

Vodafone B970b
Un router oferit de cei de la Vodafone pe numele lui adevarat Huawei B970b , este o solutie pentru cei care doresc mobilitate si internet bun la viteza modesta oriunde prin tara pana /sau/si in ultimul catun uitat de lume.Cei de la Vodafone au o acoperire foarte buna,mult mai buna decat Orange. Nu sunt fan Vodafone , defapt sunt abonat Orange.. dar la capitolul internet isi fac treaba mai bine decat Orange. Am testat routere si de la Orange dar nici unul ca asta de la Vodafone.Pentru cei interesati de acoperirea Vodafone si cand zic acoperire zic 3G , HSPA(High Speed Packet Access) consultati pagina Vodafone responsabila cu acoperirea --AICI--.Vodafone are acoperire 3G pe 90% din suprafata Romaniei.In sfarsit l-am laudat destul ; Routerul e foarte bun.. si isi face treaba.. mai ales pentru mine. La mine la tzara nici macar Romtelecomu' nu are trase linii de telefonie fixa deci internet de la Clicknet nu am putut pune. Deci e internet pentru sat/comuna/localitate/locatie fantoma.!!
Specificatii Internet Vodafone:
--Până la 7,2 Mbps viteză de download
--Până la 5,7 Mbps viteză de upload
--UMTS 900
--Acces fix la internet prin cablu de reţea şi wireless
--Prin acest router beneficiezi de o soluţie completă de comunicare. Conectezi până la 6 PC-uri sau laptopuri şi servicii de telefonie fixă în aceeaşi reţea folosind un singur dispozitiv.
Specificatii Router:
--HSUPA/HSDPA/WCDMA 2100M/900M
--GSM/GPRS/EDGE 1900M/1800M/900M/850M
--5.76Mbit/s HSUPA, 7.2Mbit/s HSDPA
--LAN:IEEE 802.3/802.3u
--WLAN:IEEE 802.11b/g
--Compatibil cu: Windows 2000, XP, Vista,Windows7
--Ethernet: 4 Ports (RJ45) 10/100
--Telefon: 1 Port (RJ11) pentru atasare telefon (fix)(face parte din abonament)
--Indicatoare LED: Power, WIFI, Putere semnal, Mode(GPRS/EDGE/3G/HSPA)
--Dimensiuni: (L/W/H): 155mm x 115mm x 28mm
--Greutate: <500g
--Accesorii: Picior pentru router pentru sprijin orizontal/Antena pentru amplificare semnal(receptie-emisie)
Review:


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

In sfarsit dupa teste si teste..am aratat ce poate bijuteria asta. Tinand cont ca nu am semnal full nu ma pot juca nimic online decat cu ping 90-100 dar cand va veni antena pe care am comandat-o voi putea sa ma joc si eu cu un ping decent avand in vedere conditiile (unde sunt situat si ce pretentii am de la internetul 3G. Puteti viziona fara probleme video-uri pe Youtube sau alte situri de streaming, pana si streamingul online, posturi TV & stuff e foarte bun. Totul se incarca repede si fara asteptare. Dar va reamintesc este totusi un Router 3G care depinde de semnal. Daca il pozitionati cum trebuie isi face treaba de minune.
Recomand acest Router Wireless de la Vodafone intrucat isi face treaba si isi merita banu'.
Ii dau nota 9 pentru efort si nota 10 pentru performante in Romania. Trebuie sa mai stiti ca routerul vine la abonament de 17 euro de la Vodafone la care vi se mai da un telefon fix ce se conecteaza la router si pe baza caruia aveti 400 minute in reteaua Vodafone si 40 minute nationale(atentie doar in retelele fixe nationale si nu mobile nationale).- Ce se mai mananca intre ei Vodafone si Orange :))... In concluzie Vodafone/Huawei B970B este un router perfect pentru oras dar si pentru sat/comuna/localitate sau alte locatii fantoma. Recomand cu caldura produsul si bravo Vodafone pentru tehnologia si performantele oferite.
Vodafone link-.- ---- AICI----

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu