Tricou Puma Guess Who

Fiind mare fan al lui Laur..aka Guess Who(WEEE) am achizitionat un tricou de pe http://whostore.ro/ , magazinul virtual cu produse marca Guess Who.Dupa cum statea treaba mai demult , Laur urma sa colaboreze cu Puma si sa scoata niste tricouri,adidasi cu "Semnu intrebarii" :)). Ei bine magazinul online este deschis ! Eu mi-am achizitionat un tricou Who' limited edition la 120 ron . Marimea e XL.. e mai largut.. mai urban style. Pe romaneste marimea 56-58 .
Arata cam asa :

Image and video hosting by TinyPic
Iti dau reducere 1% la PC Garage


Metode de facut bani

Post-ul asta vroiam sa-l scriu demult.. da mi-a luat ceva pana sa descopar mai multe smecherii.
Inainte sa cititi trebuie sa stiti ca :
1. Asta nu e post de cacao cum apar in reclamele alea cu "FACI BANI USOR SI REPEDE" te caci pa tine si dai click.. si ce gasesti? ADSENSE . Nu zic ca nu se fac bani cu Adsense.. nu in Romania.
Am vazut cazuri si cazul meu.Mai te caci pa tine putin si dai de ADWORDS.. si ala tot un rahat da tre sa stii mai multe decat stie cetateanul de rand adica sa bea si sa fumeze.
2.Ceea ce zic eu aici nu e decat purul adevar.. si nu cacaturi indrugate...gen :hai sa facem caterinca si sa facem un post cu FACI BANI cand defapt nu faci.Daca nu faceti bani atunci nu e pentru voi.
3.O sa enumar in ordine diferite metode.. dragalase de facut banutzi mai multi sau mai putini.Care merita? Hotarati voi dupa timp , cunostinte si resurse.Castiguri am vazut de la 50$ la 3000$ dupa program.. si experienta.
4.Postu asta o sa fie lung si o sa adormiti pe masa in timp ce cititi. Si daca cititi tot.. o scoateti bani frumusei probabil mult mai multi ca salariu mediu al lui taticu sau mamica.
SA II DAM DRUMUL CU MONETIZAREA :
1.Metoda nr 1
E cea mai usoara metoda..de facut un banutz acolo pana in 100$ pe luna, acolo de o ciocolata ceva.In ce consta? Consta in click AICI. Ca am enumerato mai jos.
2.Metoda nr 2
Metoda numaru DOI presupune sa ai o banda de net mai mare... mai ales la upload.
Ce trebuie sa faci tu ca sa castigi bani din asta? EI bine CLICK AICI.
3.Metoda nr 3
Metoda numaru TREI - denumita si metoda $$$$ PIMP $$$$ adica stai cu sula in sus si vin banii. Pentru metoda TREI sunt nevoie de cunostinte HTML macar asa de fatada numai spun de celelalte.O sa detaliez.
4.Metoda nr 4
Metoda denumita de mine Cashpillen... afiliere PPC.. dar numai trafic din afara.
Proxy need here.
5.Metoda nr 5
Denumita si metoda "bagamiash pula sunt in Romania" aka "marketing afiliat" unde faci bani din afilieri cu firme si reclame.. dar primesti procent din vanzari.. probabil ca ati vazut deja la mine pe site.Se fac bani da trebuie sa fii bun.Eu nu am inca domeniu ... o sa am si atunci cand o sa am ma ocup si de promovare mai mult.

Ce trebuie sa stiti?
Banii adevarati din toata mascarada asta vin din afara.. adica trafic din afara.. afiliati internationali... trafic din afara... din nou. Pentru unele din metode trebuie sa aveti un site..propriu.. domeniu si cunostinte medii. Dar daca vrei sa castigi INVETI.
Daca nu vrei dute si joaca la Loto 6/49...eu n-am castigat inca.

Postul asta se va updata poate zilnic.. cu cate o metoda.. pana atunci sa vad promovare.. vreti metode.. ajutati-ma si pe mine asa cum va ajut si eu. Click reclame.. cumparati de pe reclame produse etc.
Si dati commenturi pana nu vad acolo full commenturi nu o sa incep sa detaliez prea repede.
Bagati like-uri la pagina de facebuci!

Metoda de facut bani usor

Post-ul asta are ca rol...sa va invete pe voi sa faceti bani online.
Cum faceti bani online? Va explic imediat.
In sfarsit, am descoperit o metoda usoara si rapida de aface bani. NU, nu e vorba de cacaturi de bux-uri unde iti dau aia 0.0000000000000001$ pe click. Am facut in 2 zile 7 dolari cu aproximativ o jumatate de ora de munca in fiecare zi. Usor, nu?Calculat poti scoate 85$ lunar .. MINIM..atentie MINIM..
Cum merge faza?
Ok, chestia se bazeaza pe schimb de post-uri, tu ca sa faci bani trebuie doar sa postezi pe forumurile altora, proprietarii forumurilor la randul lor isi cumpara credite care ti le dau tie cand postezi pe forumurile lor. Tu cu creditele acelea poti sa iti afisezi propriul forum si sa le dai mai departe celor care posteaza la tine sau sa le scoti in bani (dolari - $) pe PayPal.
Simplu pana aici nu?
Pentru a va face cont pe site si implicit sa porniti la drum...trebuie sa va faceti cont AICI
Super usor..oricine poate face si nu e nevoie de cine stie ce cunostinte..zic eu cunostinte minime. Sa postezi pe un forum nu e greu.
Intrebari si chestii legate de programu de afiliere in commenturi.

Mie mi-au dat urmatorul rating din 4.12

Image and video hosting by TinyPic

Piesa de azi!

Foamea e mare!
So get moneY!


Somnu' telefonu si saptamana Cargus

Au trecut si sarbatorile de Pasti si primele si ultimele zile de Paste..au mai ramas decat niste oua si cozonac, niste friptane...bautura.De cateva zile nu se mai auzea nimic. Nici macar soneria de la telefon. Bun.. ieri dimineata...dormeam de rupeam pamantu'..cand deodata in linistea aia se aude MO (stii aia de la robotzi - o am la soneria de apel) cum tipa!: vei raspunde in 3,2,1,0,-1,-2, pula mea ! Ma trezesc buimacit si raspund la telefon... alo? Da suntem noi de la cargus ... avem un colet.! Bine ma!! Ma treziti la 10 dim ca aveti voi colet fmmm!!!Unde sunteti ca venim in juma de ora..(aa perfect in juma de ora fmm, nu puteati sa fiti deja la mn si sa ma sunati sa ies sa iau cacatu ala de colet?) . Buuunn ies in juma de ora ;ala cu masina era la poarta omu completa niste porcarii pe acolo... mai stau si 5 minute sa se futa el in masina cu hartiile alea.. astept si astept.. semnez cacatu ala si iau coletu. Ajung in casa si fac 3d vantage-ul ala lu Marian. Seara ma duc si ii duc placa.Bun.. asta e ziua 1.
Ziua 2 incepe asa. Dorm la fel de bine... cu capu pe sub perna..si deodata in linistea aia iar il aud pe MO cum striga. FMMMMM!! era 11:30 sunau baietii de la F64 sa confirm comanda... FMMMMMMMMMM!. Deja turbasem.. aprind o tigara si aprind PC-ul. Ce am facut azi? Nimic...dar in seara asta ma culc mai devreme maine sigur ma suna iar Cargusu...ca vine camera foto... iar poimaine Laptopu... o sa ma sune Cargusu mai rau cum ma suna maicamea... "auzi mai ai de mancare? iti trimit cv? eu: nu mama am ;am de mancare da n'am bani. mama: FMM de copil iar i-ai cheltuit?" asa o sa fie si la Cargus : "buna ziua avem cv pt dumneavoastra" a 2-a zi: "buna ziua iar avem cv" .. a 3-a " buna ziua.. stiu stiu ai cv pt mn fmm". Si asa o sa fie toata saptamana .Trebuie sa-mi vina un tricou' , camera, laptopu, ca celelalte 2 au venit deja. FUUUUUCK!
Macar sunt multumit! Merci Alexandraa!
Ai dracu bulangii doar 3% FMMMMMMMM - asa-i cand e foamea mare . Intotdeauna conteaza cat de mare-i foamea.

Image and video hosting by TinyPic

Canon Powershot A3300 IS


Cu un corp metalic elegant, aparatul foto Canon PowerShot A3300 IS capteaza imiagini cu detalii uimitoare la 16 megapixeli. Stabilizatorul de imagine dinamic asigura claritatea si stabilitatea filmelor HD.
Caracteristici

* 16,0 megapixeli
* Obiectiv grandangular de 28 mm, cu zoom 5x
* Stabilizator optic de imagine
* Ecran LCD de 7,5 cm (3,0")
* Mod Inteligent automat, Mod Simplu, Recomandari si sfaturi
* Filme HD (720p) cu stabilizator de imagine (IS) dinamic
* Control la vizualizarea in timp real si Filtre creative
* Detectare fata, Corectare automata efect de ochi rosii
* DIGIC 4
* Baterie Li-ion

SENZOR • CCD tip 1/2,3
• Rezolutie: 16,0 milioane

PROCESOR • DIGIC 4 cu tehnologie iSAPS

OBIECTIV • Distanta focala 5,0 – 25,0 mm (echivalent 35 mm: 28 – 140 mm)
• Zoom: 5x.
• Diafragma maxima: f/2,8 – f/5,9
• Constructie optica: 7 elemente in 6 grupuri
• Stabilizarea imaginii Da (cu deplasarea obiectivului), aprox. 3 trepte

FOCALIZARE • Tip TTL
• Sistem/Puncte de focalizare automata AiAF (Detectarea fetei/9 puncte), AF in 1 punct (centru fix sau Selectare fata si Urmarire)
• Moduri Autofocus, Focalizare continua (doar in modul automat), Servo AF/AE, focalizare continua
• Distanta minima de focalizare: 3cm

MODURI DE EXPUNERE • Moduri de masurare: Evaluativ, Preponderent centrala, Punctual (central)
• Compensarea expunerii: +/-2 EV in trepte de 1/3.

OBTURATOR • Viteza 15 – 1/1600 sec. (setare implicita din fabrica)

BALANS DE ALB • Setari Auto (inclusiv Nivel de alb pentru detectarea fetei), Zi, Innorat, Tungsten, Fluorescent, Fluorescent H, Personalizat

MONITOR LCD • Monitor: LCD TFT de 7,5 cm (3,0”)
• Rezolutie: 230.400 puncte
• Acoperire 100%

BLIT • Moduri: Auto, Blit manual pornit/oprit, Sincronizare la viteza redusa
• Reducerea efectului de ochi rosii Da
• Raza de actiune a blitului incorporat 30 cm – 4,0 m (W)/50 cm – 2,0 m (T)

REZOLUTII DE INREGISTRATE • Rezolutie foto (L) 4608 x 3456, (M1) 3264 x 2448, (M2) 1600 x 1200, (S) 640 x 480, (W) 4608 x 2592.
• Filme (HD) 1280 x 720, 30 cps, (L) 640 x 480, 30 cps, (M) 320 x 240, 30 cps
• Durata film (HD) pana la 4 GB sau 10 min, (L si M) pana la 4 GB sau 1 ora

FORMAT FISIERE • Tip fotografie Compresie JPEG (conform Exif 2.3 [Exif Print])/reglementari de configurare a sistemului de fisiere al camerei, conform Digital Print Order Format [DPOF] versiunea 1.1
Filme MOV [H.264 + Linear PCM (mono)]

ALTE FUNCTII • Corectarea efectului de ochi rosii
• Senzor de orientare
• Histograma Da
• Zoom la redare Aprox. 2x – 10x
• Temporizator automat Aprox. 2 sau 10 sec. sau personalizat
• Limbile meniului Engleza, germana, franceza, olandeza, daneza, finlandeza, italiana, norvegiana, suedeza, spaniola, chineza simplificata, chineza (traditionala), japoneza, rusa, portugheza, coreeana, greaca, poloneza, ceha, maghiara, turca, thailandeza, araba, ucraineana, romana, persana

INTERFATA • USB Hi-Speed (MTP, PTP)
• Iesire A/V, conector special (PAL/NTSC)

CARD DE MEMORIE • Tip SD, SDHC, SDXC, MMC, MMCplus, HCMMCplus

SISTEM DE OPERARE ACCEPTAT PC & Macintosh Windows 7/Vista SP1-2/XP SP3
Mac OS X v10.5 – 10.6

SURSA DE ALIMENTARE • Acumulator Li-ion NB-8L (acumulator si incarcator furnizate)
• Autonomie acumulator: 230 cadre

CARACTERISTICI FIZICE • Mediu de functionare 0 – 40 °C, umiditate 10 – 90%
• Dimensiuni (lxHxA) 95,1 x 56,7 x 23,9 mm
• Greutate Aprox. 149 g (inclusiv bateria/bateriile si cardul de memorie)

PS
O sa revin cu detalii cand o sa-mi vina aparatul(incoming review).Pretul este de 700 ron si il puteti achizitiona din magazinul F64 .
Pentru achizitie AICI


Gadget-uri de monitorizat Windows 7/Vista

La cererea lui Marinica Mondialu' am uploadat acilea pack-ul meu de gadget-uri de monitorizare.
Ce avem in pack?
1.CPU METER
2.GPU METER
3.NETWORK METER
4.HDD METER
+
5.CORE TEMP

Toate gadget-urile indica corect temperatura si fregvente.. sunt certificate Windows.
Sunt super accurate! Luati cu incredere


Atentie !! CORE TEMP TREBUIE INSTALAT SI RULAT PENTRU CA CPU METER SA CITEASCA TEMPERATURA PROCESORULUI.
Il setati sa se porneasca la log on din setari si asa nu va mai stresati sa-l mai bagati sa vedeti temperatura
Succes !


Ia reducere de 1% la E-TC

GTS250 VS 9800GT

Ei bine placa lu' Marian a trecut intai pe la mine si o sa ajunga la el in seara asta..cred sau maine.Vad eu. Ei bine Mariane, pe langa faptul k am fost host-ul coletului am profitat de el si am facut un vantage sa vad cat scoate...ah.. si mai tre sa dai 15 lei ca au taxat km in plus.
Ce sa zic Mariane..rezultatele vorbesc de la sine!.. placa ar fi cu 25% mai slaba ca a mea.. acu vezi si tu .
SCREENZ PLOX!
GTS 250!(codename 9800GTX)
Image and video hosting by TinyPic

9800GT!
Image and video hosting by TinyPic

EDIT:
Screenshot de la Marinica cu Vantage. WTF!

Image and video hosting by TinyPic

aparate foto digitale


Windows 8 Milestone 3 Download



WINDOWS 8 MILESTONE 3 DOWNLOAD



Surfand azi internetul.. am dat pestee astaaaaaa!
Windows 8 Milestone 3 ! Mariane downloadeaza-l si tu si maine cand vin sa il tragem pa un cd sa vad si eu cum arata, ce are nou!

Sursa : AICI

Piesa de azi!

Mr. X - True to this!


Pc de milioane..

Super computer de un milion de euro
Cel mai important centru de cercetare in domeniul mediului din Sud-Estul Europei va fi deschis peste doi ani la Timisoara, dar prima "piesa" a ajuns deja. Este vorba de un super calculator care valoreaza un milion de euro.

Masinaria este echivalentul a o mie de calculatoare normale si poate face nenumarate operatiuni, de la calcule si simulari in orice domeniu, pana la prelucrarea imagininilor din satelit si detectarea starii apelor, a raurilor si a vegetatiei. Cu astfel de informatii se vor putea crea solutii pentru inundatii si, in doi-trei ani, chiar pentru rezolvarea poluarii. "Ceea ce face acest super calculator in doua secunde face un calculator de birou in 20 de ani", spune Dana Petcu, sefa departamentului de informatica a Institutului de Cercetare. Super calculatorul are 1.024 de procesoare, fiecare cu cate 4GB memorie RAM si cu o capacitate de stocare de 28 TB datorata celor 96 de HDD?uri. Este prima achizitie a Institutului de Cercetare Avansata de Mediu dintr-un total care se apropie de 11 milioane de euro. Laboratorul va fi gata in 2013, iar 69% din suma investita va veni din fonduri nerambursabile.
Sursa: CANCAN

I mean WTF..
Ma intreb oare cum ruleaza Crysis II si GTA 4 pe 24 de monitoare asa mare rau:D



Viitorul Telefoniei Mobile

ISTORIC
Cu ocazia Sarbatorilor Pascale si sitului www.connect.ro care au deschis sezonul la premii (desi nu ma astept sa castig) cu intrebarea "Cum crezi tu ca va arata viitorul telefoniei mobile" am decis sa scriu o postare pe tema asta.
Zilnic devenim tot mai dependenti de tech..si intradevar avem nevoie de unele gadget-uri pentru a ne usura munca/viata.Ce folosim noi zilnic in afara de televizor si calculator?Da!!Avem un castigator : Telefonul mobil.Imi amintesc de vremea in care telefonul mobil nu era mai mult decat un simplu telefon, numai ca era mobil si puteai primi/trimite mesaje;era si o anumita febra a mesajelor atunci.Usor anii au trecut si au adus imbunatatiri pentru telefoanele mobile.De la ecranul one tone acum avem ecrane lcd cu 24biti culoare.De la sonerii polifonice acum avem mp3/mp4 sau alte formate audio.De la no camera la camera de pana la muuulti megapixeli pe telefon!Tehnica a evoluat.
DUALSIM(Moda sau necesitate?)
Au aparut si telefoane dualsim care permit utilizatorului sa foloseasca simultan 2 sim-uri , 2 numere de telefon din aceasi retea sau retele diferite.Aceste telefoane sunt destul de populare dar nu cred ca vor avea viitor in randul utilizatorilor de rand dar se pot adresa persoanelor ce au o afacere si care trebuie sa care mai multe telefoane la ei,pentru care aceasta poate fi o optiune excelenta;poate daca se va implementa Android sau WM pe ele de iOs nu se poate spune nimic doar daca Apple vor produce acest gen de telefon ceea ce este putin probabil.Deci pot rezista,dar o sa fie putine ca doar nu toata lumea are 2 numere,sau mai stii? sau poate apare vreo moda d'aia cocalara unde daca nu ai dualsim si nu te suna bajetii pe mai multe numere nu esti smecher!Si chiar daca nu ar aparea , cine ar avea rabdarea sa stea cu 2 numere in acelasi telefon, de ce sa platesti lunar 2 cartele fie si ele prepay daca nu le folosesti pe amandoua in aceasi masura,dapai abonament ; sunt atatea oferte la prepay si abonament, cu sute si mii de minute in retea si afara ei..pe viitor presimt voi avea 1000 minute orange si 1000 restu.In fine destul cu aberatul.
VIITORUL?
Viitorul telefoniei mobile deja este aici prin aparitia Smartphone-urilor care sunt defapt niste mini Pc-uri.Cele mai noi smartphone-uri dispun de procesoare performante dual core cu fregvente de la 1,2 ghz(asta ma face sa ma gandesc la vechiul meu procesor Amd Duron la 1,2ghz.. ce vremuri.Cine stia ca un telefon va avea un procesor mai bun ca vechiul meu Duron? Nimeni!Si fregventele tot urca...; vor aparea si fregvente mai mari).Tot evolueaza treaba si nu stim unde duce.. ei bine bariera dual core pentru telefon a fost atinsa, urmeaza bariera quad-core si cred ca numai e mult pana atunci .. in 2-3 ani vedem si quad core-uri . Cel putin dupa legea lui Murphy care zice:"Moores Law says the computing power will double in speed every 18 months but Murphy's Law says the chip won't fit your motherboard and you will need a upgrade." Atunci cand tii in mana un Smartphone gandeste-te ca tii in mana un Pc,Mp3,Mp4,Camera Foto/Video,PSP si desigur un telefon.Smartphone-urile in ziua de azi fac de toate si daca analizam putin faptul acesta , am observa ca dealungul anilor s-a incercat inglobarea in telefon a mai multor gadget-uri pentru un comfort cat mai mare, caci pentru fiecare activitate era cerut un anumit aparat/gadget asa ca au inglobat mai multe gadget-uri in telefon si am ajuns la smartphone. Decat sa cari 8 chestii dupa tine mereu mai bine cari unul singur .Asa ca smartphone-ul zic eu este un mai multe in 1,un fel de Persil 3 in 1 numai ca acesta este un de toate in 1.Intelegeti voi:))
OPERATING SISTEM (OS) - SISTEM DE OPERARE (SO)
Decand au iesit pe piata smartphone-urile au beneficiat de diferite sisteme de operare(OS-uri) acestea depinzand de telefon si firma producatoare. In prezent avem iOS-ul de la iPhone care a revolutionat modul in care arata un sistem de operare mobil , Android-ul de la Google , Windows Mobile de la Microsoft , Blackberry Os de la Blackberry,NOS de la nokia.
Ei bine acum care e cel mai bun? Care va domina piata? Din start spun Google(Android). De ce spun Android? Pentru ca este cel mai fiabil Os + Google au o politica foarte jegoasa + ca vor evolua fast cred ca vor integra cloud-ingul si pe Android + se gaseste foarte usor si pe telefoane cu preturi mici gen 700Ron, E clar ca Google vrea sa acapareze si piata mobila prin telefoanele cu sistem de operare Android. Face cam ce face un iOs,Windows Mobile numai ca pretul telefoanelor pe care se gaseste il va face sistemul de operare dominant pe piata utilizatorilor de smartphone-uri.El se mai gaseste si pe tablete ca si iOs-ul sau Windows Mobile.
TABLETELE(si nu aspirina)
Tabletele au aparut in principiu ca o alternativa la entertainment, lumea le foloseste la surfat net-ul, sa citeasca o stire,sa se uite la un film/poze, sa se joace diferite jocuri pentru platformele respective, un fel de psp cu display mare si touchscreen/multitouch.Pe viitor tabletele s-ar putea extinde si in domeniul telefoniei.
Despre tablete luand problema in detaliu pot spune ca tabletele nu pot fi o solutie la telefonia mobila de ce? pentru ca au un display mare (sa zicem ca o tableta din viitor destinata telefoniei mobile va avea un display de 5 inci .. unde il putem pune? in buzunar? e destul de mare si atunci ce facem? ne luam gentute? nooo),consumul este mare.. o tableta are o autonomie de 10 -12 ore deci o sa incarcam la greu si o sa umblam cu incarcatorul dupa noi si nimeni nu cred ca ar suporta sa incarce din 12/24 de ore cand toata lumea cauta telefoane cu autonomie mare a bateriei,doar daca acestea isi vor reduce dimensiunile si atunci nu putem sa ii mai spunem tableta deoarece o sa fie la fel de mica ca un smartphone cu touchscreen si deja smartphone-ul face aproape ce face si o tableta si daca nu face .. peste cativa ani sigur o sa faca.Piata telefoanelor mobile in viitor va fi a smartphone-urilor iar os-ul dominant de pe smartphone-uri va fi sigur
Android.
Image and video hosting by TinyPic
GIGANTII SMARTPHONE-urilor
Batalia se duce de cativa ani intre Samsung,Apple,LG,HTC,Blackberry .Sa vorbim putin despre fiecare in parte.
Apple - ca incepe cu litera A.
Apple asa cum am spus si mai sus ,a revolutionat modul in care arata un UI de telefon.Felul in care arata un Smarphone si ceea ce poate face.Intradevar un producator ce a revolutionat telefonia mobila.Dar totusi scump la vedere din pricina pretului,cel putin la noi.
SAMSUNG
Samsung este unul dintre producatorii de electronice si gadget-uri ce a venit cu preturi mici si competitive la aceasi performanta ca multi giganti ce ofera aceleasi telefoane cu aceeasi performante.
LG
Lg a fost unul dintre producatorii de electronice/gadget-uri ce a intrat puternic pe piata prin:
1.Preturi mici
2.Inovatii si tehnologii pe gadget-uri gen : cand a aparut LG Viewty avea o camera de 5mp cu o calitate extraordinara ce putea filma in 480p,acum cativa ani buni . In prezent LG a anuntat noul procesor Dual-core 1GHz ARM Cortex-A9.Nu ii va lua mult pana il va lansa pe piata.
BLACKBERRY
Vorbind de Blackberry vorbim de un producator cu vechime in segmentul Smartphone.Cu un Os propriu si un mod unic de a utiliza Blackberry-ul datorita rotitei acelea pe lateral,sincer?Nu exista alte telefoane ca si Blackberry cel putin nu am vazut gadget-uri de la alti producatori care sa imite modul de utilizare al Blackberry sau look-ul acestora.Blackberry ramane un tatic al Smartphone-urilor,dar la fel de scump ca si Apple.
Tragem linie si spunem asa: Dintre toti raman Apple,LG si Samsung.
LG si Samsung vor avea numai de castigat deoarece:
1.Au preturi foarte bune.
2.S-au afiliat cu Google si pe liniile lor de productie ies telefoane cu sistem de operare Android.
Acum nu zic ca Apple nu este o marca buna sau chestii de genu'.Dar cu criza asta care cred ca nu se va sfarsi curand.. spun ca Lg si Samsung vor avea de castigat.
Exemplu dat fiind LG Optimus One care se gaseste la un pret de 700Ron; fata de cea mai ieftina optiune de la Apple este de 2 ori mai ieftin, iar daca doriti ceva de top puteti sa achizitionati Samsung Galaxy S care se bate pentru titlu cu iPhone4 ;unde din start castiga cu pretul , fiind la fel de performant ca si un iPhone4 ,deci putem spune ca Samsung este un Apple breaker! LG dintotdeauna au oferit telefoane la preturi bune,avand in vedere calitatea telefoanelor si cum se misca la ora actuala un telefon de la ei pot spune ca ei vor domina piata smartphone-urilor alaturi de Samsung. Oricine poate sa-si permita acel smartphone cu sau fara abonament, fie el de la LG sau Samsung.Si vorba aia : Google is going to rull the world.Asa ca in viitor LG si Samsung vor acapara piata telefoanelor mobile impreuna cu Android-ul de la Google iar tabletele vor ramane o modalitate de entertainment mai mobila,mult mai mobila decat laptopul ;oamenii vor citi de pe tablete stirile si nu de pe ziare astfel rezolvandu-se problema cu copacii si hartia .Tableta promite multe si o sa ajunga sa inlocuiasca laptopurile pe viitor.Asa vad eu viitorul.Tu cum il vezi?
CONCLUZII SI CONTUZII
Google is going to rull the world!!!! si asta curand. Lucrurile o sa stea cam asa:
Telefoanele vor fi inlocuite de sooper dooper Smartphoane!
Tabletele vor inlocui laptop-urile si asta pt mobilitate si entertaiment!
Samsung si LG o sa fie brand-uri dominante.. cel putin pe piata romaneasca
SI DA GOOGLE IS GOING TO RULE THE WORLD! Deja o conduc!
Pentru informatii de ultima ora din domeniul telefoniei mobile si nu numai recomand Connect.ro



Laptop buget 2800 Ron

La cererea lui Dragos am zis sa fac niste recomandari si comparatii intre preturi la laptop-uri si furnizorii acestora in acelasi timp.Am ales un castigator si l-am analizat.
(am furat descriptioanele sa mergem mai rpd:D)
----Laptop Acer 5742G-484G64Mncc----
Procesor

Tip procesor:

Intel® CoreTM i5

Model procesor:

480M

Tehnologie procesor:

32 nm

Frecventa procesor:

2660 MHz

Cache:

3072 KB

Producator procesor:

Intel

Display

Diagonala:

15.6 inch

Caracteristici speciale display:

Acer CineCrystal

Rezolutie:

1366 x 768

Tehnologie display:

LCD

Memorie

Tip memorie:

DDR3

Capacitate memorie:

4 GB

Memorie maxima:

8 GB

Frecventa:

1066 MHz

Nr sloturi/sloturi ocupate:

2/1

Hard Disk

Capacitate Hard Disk:

640 GB

Viteza de rotatie:

5400 rpm

Tip Hard Disk:

SATA

Placa Video

Capacitate memorie video:

2048 MB

Tip memorie video:

Dedicata

Producator chipset video:

NVIDIA

Model:

GT 540M

Seria:

GeForce

Multimedia

Unitati citire/scriere:

DVD RW

Audio:

Un difuzor

Cititor de carduri:

Da

Camera WEB:

1.3 MP

Porturi

Microfon:

1

USB 2.0:

3

HDMI:

1

VGA:

1

RJ-45:

1

Iesire audio:

1

Comunicatii

Retea:

10/100/1000

Wireless:

802.11 b/g/n

Alimentare

Baterie:

Li Ion 6 Celule

Autonomie de lucru:

Pana la 3 ore si 30 min

Altele

Greutate:

2.6 Kg

Caracteristici speciale:

Wake-on-LAN ready

Dimensiuni (W x D x H):

381 x 253 x 25 - 34 mm

Tastatura numerica:

Da

Culoare:

Copper Brown





REVIEW!

Procesorul este un Core i5 model 480M cu tehnologie 32 nm, şi frecvenţă de 2,6 GHz şi cache de 3MB.







Ecranul de tip LCD are o diagonală de 15,6 inci la o rezoluţie de 1366 cu 768 pixeli.





Memoria RAM de tip DDR3 are o capacitate de 4 giga şi poate fi mărită la 8 giga deoarece are un slot liber, numărul total de sloturi fiind două. Are o frecvenţă de 1066MHz.




Hard disk-ul are o capacitate de 640 de giga şi o viteză de 5400RPM. Acesta este de tip SATA de 2,5 inci.



Placa video este una dedicată de la nVIDIA numită GeForce GT 540M, care are memorie video de 2 giga la 192 de biţi. Este ideală pentru gameri deoarece se pot juca jocuri la detalii maxime fără nici o problemă.






La capitolul multimedia are unitate DVD, cititor de carduri, camera web 1,3 MP.





La categoriile porturi şi conectivitate stă la fel de bine, microfon incorporat, 3 USB-uri 2.0, port HDMI, port VGA, intrare audio şi Wi-Fi.














Numai de bine la laptopu asta pentru pretu asta ai performante/pret raport 1:1.Recomand laptopul gamerilor care vor sa isi cumpere laptop performant pe timp de criza.
Autonomia bateriei este undeva la 3 ore şi ceva. Greutatea este de circa 2,6 kilograme şi vine în culoarea maro-cuprat, cu tastatură numerică şi sistem de operare Linux.Puteti achizitiona acum produsul de la eMAG.ro


Image and video hosting by TinyPic
aparate foto digitale