Am castigat !!!!!

Incepand cu 29 a lunii trecute adica martie..astia de la Dunhill au inceput un concurs cu premii in Vouchere..Passport Hold-ere...Aparate foto profesionale...Excursii saptamanale in diferite locatii... carti etc.Cum functioneaza treaba? Pai trimiti codu de pe Reloc (adica chestia aia de se lipeste inapoi deasupra tigarilor pt a mentine aroma...savoarea.. ma rog cei care fumeaza Dunhill stiu)..pe situ asta www.d-experience.co.uk iti faci tu un cont acolo si bagi codurile astea de pe pachete.Din pacate fumez un pachet si cv pe zi.. dar in general un pachet pe zi imi ajunge;bun si tot asa cumparand cate 1 pachet pe zi.. bag cod azi bag cod maine.. etc.. ma trezesc intr-o marti ca dupa ce bag codu sa imi apara o chestie "Felicitari ai castigat un voucher in valoare de 500 Ron!Completeaza formularu etc etc.". WOW! Nu am castigat in viata nimic nici macar la loterie sau alte prostii de genu.. si castig la tigari !What tha fucK!Am fost placut surprins.. astia de la Dunhill m-au contactat in 2 zile mi-au cerut date etc..si acum 3 zile a venit si Voucheru buclucash.Multumesc celor de la Dunhill ca sunt oameni seriosi si campaniile pe care le organizeaza sunt REALE nu ca acum nush ce perioada la Kent castigai si castigai experienta.. ca isi trageau parte angajatii sau angajatii de la curierat. Dar toata culmea este ca nu am castigat nimic la nici o loterie sau vrajala.. dar la tigari mi-a suras norocul! E un semn de la Dumnezeu! Vorba aia daca nu risti nu castigi.. eu imi risc sanatatea....
Image and video hosting by TinyPic

Am cenzurat codul pentru ca inca nu m-am hotarat ce sa cumpar cu voucheru. Voucherul poate fi utilizat in magazinul online www.f64.ro.

8 comentarii:

Anonim spunea...

felicitari! ai reusit sa faci poze in clipurile prezentate? ca eu am facut stop cadru pe cateva dintre ele si nu stiu sa le editez, mai mult de atat nici nu vad unde s-au dus. dar nici nu ma lasa sa fac alte poze ca zice ca am facut 10 si daca vreau sa mai fac sa sterg din cele 10. dar repet - eu nu vad cele 10 poze. multumesc.

Militaru Cristian spunea...

Depinde de ce browser folosesti tata..vezi downloadeaza si tu ultimu chrome.. si poti face poze:D. Daca browserul tau e mai vechi pot exista bug-uri.Ce windows si ce browser ai?Mie mi-au mers toate.

Anonim spunea...

felicitari nici eu n-am castigat niciodata si particip la dunhill dar cred ca nici la dunhill nu castig nimic....scrie ca am 19 sanse dar eu zic, ca nu am nici o sansa:)))

axile spunea...

Poate ca ai tu niste informatii despre campania celor de la Kent si nu vreau sa te contrazic in totalitate, dar eu am castigat un iPhone la concursul ala. Nu am nicio treaba cu ei si nici nu cunosc pe cineva acolo. Pur si simplu dapa ce am introdus un cod mi-au dat mesaj ca am castigat un iPhone. Deci, mi-e teama (o sa beau o vodca sa ma incurajez), ca judecam putin pripit (gen, daca nu am castigat eu, concursul e facatura, etc).
Sa nu uitam ca vinovatia trebuie intai dovedita!

ac3lya spunea...

a inceput concurs nou la dunhill... va faceti cont pe site-ul acesta www.hostDparty.ro , introduceti codul JV8FJKHV si aveti sanse la premii minunate.

Unknown spunea...

Ac3lya ambasador mic ce esti 😂😂😂

Unknown spunea...

Uitati un cod pe care il puteti utiliza CX9NVH84. Succes

Anonim spunea...

Cod valabil la inscriere: PJRVTXTY

Trimiteți un comentariu